sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

NYXin kestosuosikit esittelyssä

Heippa pitkästä aikaa ihanaiset! Ajattelin välillä tulla myös tänne blogin puolelle päivittelemään kuulumisia ja vaikka olen ollut Youtuben ja mun somekanavien puolella aktiivisempi, ei saa silti unohtaa tätä mistä kaikki on alkanut :) Myös meikkijuttuja ei ole näkynyt vähään aikaan mun kanavilla, joten ajattelin tällä kertaa esitellä teille mun NYX Cosmeticsin kestosuosikit!


NYX on merkkinä suht edullinen ja monipuolisesta valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotain. Vielä hetki sitten tuotteita oli ihan kiven alla saada, mutta nyt niitä myydään jo ainakin täällä Helsingissä useammassa eri kivijalkakaupassa, sekä monilla eri nettisivuilla. Myös mun kotimaiseen lemppari nettikauppaan House of Brandonille rantautuu NYX Cosmeticsin tuotteet sunnuntaina 9.4 ja sen kunniaksi sain heiltä ihanan paketin suoraa kotiovelle kyseisen meikin tuotteita ❤


Ensimmäiset lempparit on Lid Lingerie - luomivärit jotka levitetään tikulla, joka muistuttaa hyvin paljon huulikiiltoaplikaattoria. Tuote itsessään on ihanan kermainen ja jää luomille hieman metallisen näköisenä. Näitä värejä löytyy laidasta laitaan ja kuvassa näkyy mun omat suosikit: 10, 05, 01, 02 ja 12.


Seuraavat kestosuosikit on Strobe of Genius - Illuminating paletti ja uutena lempparina House of Brandonilta tullut Sweet Cheeks - paletti. Rakastuin näihin poskipunapaletin sävyihin ja tuotteissa on erittäin hyvät pigmentit. Tuotteet eivät tosiaan ole hinnalla pilatut, joten isot plussat myös siitä!


NYXin wonder pencil on yleismeikkikynä, jota voi hyödyntää niin huuliin, silmiin kuin ihon pienten virheiden häivyttämiseen. Mulla kynä on sävyssä medium ja on ollut kovassa käytössä mm huulien rajauksessa.


Kestosuosikkina myös soft matte lip creamit, jotka jakavat paljon mielipiteitä. Toiset rakastaa ja toiset vihaa. Itse omistan kyseisen tuotteen kaikissa sävyissä ja varsinkin nää yllä olevat sävyt ovat olleet kovassa käytössä. Tykkään tuotteen kermaisesta koostumuksesta, eikä tuote jätä huulia kuivaksi, kuten monet vastaavat tuotteet.


Seuraavaksi esittelyssä stay matte but not flat - puuteri, joka on varmaan kuudes minkä olen käyttänyt loppuun. Mä tykkään jotenkin enemmän tästä kuin pöllyävästä irtopuuterista ja tätä voi helposti kantaa laukussa mukana ja lisätä milloin vain - missä vain! Paketissa myös peili josta iso plussa. Myös highlight & contour pro paletti on esimerkiksi Anastasiaa edullisempi ja monipuolisempi, joten jos et vielä omista suosittelen ehdottomasti hankkimaan!


Viimeisenä mutta ei vähäisempänä mun House of Brandonilta saama suihkutettava primeri. Tää oli ensimmäinen suihkutettava primeri joka mulla on ollut testissä, joten en voi oikein vertailla muihin, mutta tähän mennessä olen ollut todella tyytyväinen. Tykkään itse enemmän suihkutettavista tuotteista, kuin sormin levitettävistä ( rasvat, kasvovedet yms..) joten tämä sopii meille vähän laiskemmille täydellisesti!

// Löytyykö muilta samoja suosikkeja? Olis kans kiva kuulla teitä ❤

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti