sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Timon kosmetiikkasuosikit

Ajattelin toteuttaa tänne blogin puolelle ihan jotain uutta ja esitellä tällä kertaa yhdessä mieheni kanssa hänen suosikkejaan! En tiedä kuinka paljon miespuolisia seuraajia siellä ruudun toisella puolella on, mutta tässä myös naisille, jotka voivat vinkata sitten poikaystäviään!

Kuvailtiin tänään vähän Timon suosikkituotteita hiustenhoitoon ja muotoiluun, sekä parit kasvotuotteet. Kertokaa ihmeessä kommenttiboksiin haluatteko myös tulevaisuudessa lukea tän tyylisiä juttuja täällä :)


Timon suosikkishampoo on id Hairin "Active balancing shampoo" jota hän käyttää hiustenpesuun joka aamu. Siihen päälle on hyvä heittää Biozellin "suola suihketta" joka antaa hiuksiin kivaa tuuheutta. Lopuksi hiukset viimeistellään Biozellin matte wax - vahalla, sekä saman merkin vahvalla "Bullet Proof" - hiuslakalla.


Suurin osa Timon hiustuotteista on kotimaisen Biozellin, sekä id Hairin valikoimasta. Timon must have tuotteet ovat vaha, lakka ja Biozellin suolasuihke.


Kasvohin Timo käyttää Evon kasvorasvaa, sekä shaving cremeä. Plussaa tuotteissa on kuulemma niiden iso koko ja miellyttävä tuoksu. Timolla on testissä myös id Hairin parta & viiksiöljy, joka on tosin vielä jäänyt hyvin vähälle käytölle. Onko muilla miehillä kokemusta tän tyylisistä tuotteista?


// Mä sain myös itse tän kuun Bette boxissa testiin Biozellin tuotteita, joka on itselleni vielä lähes tuntematon merkki. Timon suositusten johdosta täytyy mennä heti tsekkaamaan millainen tuote on kyseessä ja aina on tietenkin hyvä suosia suomalaista ♥

1 kommentti:

  1. Heippa! ymmärrän ettei Timo halua esiintyä blogissasi, mutta olisi ollut kiva nähdä vähän paremmin esimerkiksi millaiset hiukset hänellä on, jotta osaa mahdollisesti vähän arvioida minkä tyyppiselle hiuslaadulle / kuinka pitkille hiuksille jne tuotteet sopii :)

    VastaaPoista