maanantai 20. maaliskuuta 2017

Maaliskuun lempparit

Aika menee niin hurjaa vauhtia ja nyt ollaan menossa pian maaliskuun lopulla! Tässä kuussa on tapahtunut niin paljon kaikkea, että ajattelin jo tässä vaiheessa julkaista teille tämän kuun suosikit postauksen muodossa :) Luvassa on jälleen sekalainen sepustus niin kosmetiikkaan, lifestyleen ja muotiin liittyviä juttuja, toivottavasti saatte näistä itsekin inspistä!


Tupsu lippis on jakanut paljon mielipiteitä, mutta mä oon itse ihan in love tähän! Vaikka tää ei kauheesti lämmitä päätä, on tää parempi kuin ei mitään. Oon yhdistellyt tätä myös erilaisten lasien kanssa ja oon jotenkin tosi ihastunut erilaisiin hattuihin ja lippiksiin muutenkin tässä kuussa.


Sugar Bear Hair - vitamiinit lähti tän kuun alussa kokeiluun kuuden kuukauden kuurina. Oon lukenut näistä valtavasti positiivista, joten pakkohan se oli itsekkin koittaa. Tähän mennessä hankala sanoa siitä, onko mun hiukset kasvaneet eritysesti tai paremmassa kunnossa, mutta ainakin nää on ehdottomasti herkullisimpia ja söpöimpiä vitamiinejä, jotka jaksaa ottaa joka aamu!


Sunnuntai brunsseja on tullut pidettyä nyt parina sunnuntaina ja kerrankin panostettua kunnolliseen aamupalaan. Mulla jää monesti kiireessä aamupala syömättä, enkä muutenkaan ole mikään aamuvirkku. Pientäluksusta arkeen saa pienelläkin vaivalla. Meillä testissä oli Henkellin alkoholiton kuohuviini, jonka bongasin meidän lähi S- Marketin valikoimasta!


Arjen luksuksesta puheenollen kävin kuun alussa hemmottelemassa itseäni Medex Clinicillä, joka sijaitsee Stockmannin yläkerrassa. Paikka oli mulle entuudestaan tuntematon, mutta ehdottomasti käymisen arvoinen! Kävin ensin hieronnassa, jonka jälkeen mulle tehtiin Medex Fresh Up - kasvohoito. Samalla nappasin kyseisestä paikasta mukaan THANN- merkkisiä tuotteita, jotka ovat olleet nyt mulla testissä. Tykkään tosi paljon ja suosittelen :)

1 kommentti:

  1. Jee postaus <3 Tykkään tosi paljon sun videoista myös ja katon ne aina mut jotenkin oon itse enemmän näiden kirjoitettujen postausten ystävä. <3 :) Mistä ostit noita Sugar Bear Haireja? :)

    VastaaPoista