maanantai 27. maaliskuuta 2017

Kirpputori stailaushaaste

Tällä kertaa käytiin ostoksilla kirpputoreilla Patrician kanssa ja tarkoituksena oli löytää koko asut sieltä. Nykyään tulee käytyä harvemmin kirppareilla ja mun viimeaikojen kirppislöydöt onkin tullut tehtyä ainoastaan Facebook - kirppisten tai Zadaan kautta. Oli kumminkin ihan mahtavaa löytää näin makeita juttuja kirpputorilta ja vieläpä super edullisesti!


// Olis kiva kuulla teiltä parhaista kirppiksistä pk- seudulta! Kertokaa myös mitä tykkäsitte meidän stailauksista ja mikä asuista oli sun lemppari :)

6 kommenttia:

 1. Joo 2.osa myös! Sit jos alat enemmänkin käymään kirppareilla ni olis tietty kiva kuulla kokemuksia ja vinkkejä ylipäätään kirppareista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo varmasti lisää tulossa näistä :) <3

   Poista
 2. Pieni moka , patricia esitteli hollisterin takin nahkatakkina vaikka kyseessä farkkutakki huomasitteko itse ?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noin 100 muuta on tullut sanomaan ja saivartelemaan tästä samasta asiasta videon kommenttiboksissa..

   Poista
 3. tuli iha vaa tosta uusimmasta trendi yt videosta mieleen, onhan adidas ja pumakin urheilumerkkejä ja silti esimerkiksi sinä käytät niitä ja siinä lukee isolla printillä se adidas tai puma ja mainostat urheiluvaatemerkkiä? miten eroaa tästä kuvailemastasi trasherin vaatteista/nimenomaan siitä collegesta? vihaan itsekin trasheria joten ei siinä mitään mutta perustele vähän fiksummin kuitenkin mielipiteet ! suosittelen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole missään sanonut että vihaan trasherin vaatteita :D Koko videon ideana on "trendit joista mun mielestä pitää luopua" ja koko pointti tossa oli mitä kerroinkin, että menee yli kun kaikki käyttää.

   Mitä tähän vertauskuvaan tulee se oli esimerkki siitä, että suurin osa joka näitä vaatteita käyttää tän muotivillityksen takia, ei edes tiedä koko merkistä mitään/ mihin se liittyy (skeittaukseen) :)

   Poista