sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Mallorca Diaries

Taas on viikko vierähtänyt ja viimeiset päivät ovatkin olleet ihanaa vaihtelua tavalliseen masentavaan arkeen. Otettiin Timon kanssa äkkilähtö Mallorcalle, joka oli meille kummallekkin entuudestaan tuntematon paikka. Lähdettiin liikkeelle avoimin mielin ja nyt viikon jälkeen kokemuksia rikkaampana kirjoittelen tätä meidän hotellihuoneesta. Huomenna edessä olisi kaikista tylsin osuus eli matka Palmaan ja sieltä sit suomeen..

Tässä viikon ajalta napattuja kuvia meidän matkasta tällä kertaa blogipostauksen muodossa. Ostosten esittelyt ja muut ovat tulossa ensiviikolla sitten Youtuben puolelle :)

Tiistai


Ollaan käyty joka päivä eräässä ihanassa kahvilassa aamupalalla. En ymmärrä miksei suomesta löydy tällaisia paikkoja! Oli aivan ihanaa istuskella auringossa ja listalta löytyi mitä ikinä mieli tekikään ja vielä todella edullisesti :)


Lauantai

Käytiin myös tutustumassa ihaniin eläimiin Safari Zoossa - joka on paljon parempi ympäristö eläimille, kuin eläintarhan häkit. Ajettiin autolla isoa aluetta ympäriinsä ja ulkopuolella eläimet tallustivat vapaana sulassa sovussa. Meillä ei kummallakaan ole ajokorttia, joten jouduttiin vetämään kierros taksilla, joten se jäi harmittavan lyhyeksi :/ Täällä kumminkin myös taksit ovat super halpoja, joten 20e ei ollut paha hinta tunnin ajelusta!


Perjantai

Oltiin kuultu paljon positiivista paikallisesta tippukiviluolasta, joten pakkohan se oli mennä tsekkaamaan. Paikka oli ihan todella upea ja vaikka aluksi vähän jännittikin kävellä pimeässä luolassa kokemus oli kyllä sen arvoinen! Ainoa miinus tässä oli, ettei päästy sisällä menevän veneen kyytiin, mutta ehkä ensi kerralla sitten :)Keskiviikko

Käytiin lähes joka päivä lenkkeilemässä ja kiipeilemässä vuoristossa. Löydettiin tosi upeita paikkoja, johon ei varmaan kesähelteillä tulisi mentyäkään. Ainakin Turkissa ollessa kaikki ylinmääräinen liikunta skipataan kuumuuden vuoksi. Otettiin vähän eväitä mukaan ja istuskeltiin kalliolla. Suosittelen ehdottomasti :)


Sunnuntai

Suurin osa ajasta ollaan kumminkin vaan nautittu auringosta, hyvästä ruoasta ja toisistamme. Täytyy kumminkin myöntää, että mulla on jo aika kova koti-ikävä. Jotenkin sitä kumminkin kaipaa tiettyä rytmiä elämään ja on nuo kasaantuneet työt ja avaamattomat sähköpostitkin alkaneet jo stressaamaan.. Yritän kumminkin vielä nauttia tästä illasta ja huomenna sit paluu arkeen :)


Lippis - Junkyard

Multa oltiin toivottu tosi paljon testissä Espanjan meikit- ja herkut videoita ja kuten Snapchatissä kerroinkin, ne ovat kummatkin tulossa! Kumman haluatte nähdä ensin?

// Ihanaa sunnuntaita kaikille ♥

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kun kirjoitit blogi tekstin <3 Vaikka tubevideot on ihan ok niin jotenkin nää kirjoitetut tekstit on silti enemmän mun mieleen <3 -Sissi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ajattelin välillä keskittyä ihan pelkkään bloggaamiseen <3 :)

   Poista
 2. moikka! oletko jossain muualla töissä blogin ja youtuben tekemisen lisäksi?

  VastaaPoista
 3. mitä töitä teet blogin lisäksi? :)

  VastaaPoista
 4. ei sitten tarvii vastata kommentteihin. jos et halua vastata johonkin kysymykseen, voisit edes vastata "en kommentoi" tms

  VastaaPoista