maanantai 13. helmikuuta 2017

Kuusi kuukautta ilman kampaajaa?

Uskokaa tai älkää, olin juuri 6 kk ilman kampaajaa. Kävin kyllä nostamassa pari kertaa siinä välissä pidennyksiä, mutta mitään muuta mun hiuksille ei ole tehty kesän jälkeen. En edes tajunnut tilannetta näin pahaksi, ennenkuin Jenna tuli laittamaan mulle viestiä.

Mun hiukset oli ihan järkyttävässä kunnossa ja kloorivesi oli tehnyt hiuksista osittain vihertävät. Tyvikasvu oli lähtenyt ihan käsistä. Positiivisena puolena tässä on se, että mun hiukset eivät ole ikinä kasvaneet näin nopeasti. Syynä siihen on ollut juuri se, ettei hiuksia oltu värjätty tai rasitettu muuten kuukausiin.


Eli paikka missä kävin on Gyyli Kampissa ja mun hiukset laittoi ihana Jenna! Jennalla on kokemusta 10 vuotta alalta ja sen kyllä huomaa :) Suosittelen ehdottomasti jokaiselle kääntymään missä tahansa hiuksiin liittyvissä asioissa juuri Jennan puoleen, oli kyseessä sit just värjäys, kampaukset, leikkaus, pidennykset tai muuta!


Lähtökohta aamulla oli tämä ja parin tunnin päästä mun hiukset näytti..


Tältä! En vois olla enempää tyytyväinen lopputulokseen. Tehtiin mulle myös Olaplex - hoito joka sai mun hiukset myös näyttämään ja tuntumaan paljon tereemmältä. Myös vihreä sävy hiuksista on poissa ja juurikasvu peitettiin näppärästi vaaleilla raidoilla.

Mun nimen mainitsemala saa muuten tän ja enskuun ajan Jennalta -20% kaikesta. Esimerkiksi hiusten värjäyksessä tää 20% on oikeesti tosi tuntuva alennus, joten suosittelen ehdottomasti hyödyntämään. Pakan löytää osoitteella Kalevankatu 26. Gyyliin oli helppo kävellä suoraa Kampin metrikseltä ja paikka on ihan super hieno, mutta samalla fiilis on tosi rento. 

// Mitä te ootte mieltä mun uusista hiuksista?

www.Gyyli.fi puh 0401272721

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti