keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Kurkistus mun synttäreille

Tänä vuonna juhlittiin mun synttäreitä poikkeuksellisesti meillä kotona. Oon 17 vuotiaasta asti juhlinut mun synttäreitä aina hotellissa ystäväporukalla ja sit täysi- ikäisenä siirrytty siitä yökerhon puolelle. Tää järjestelmä oli todela kivaa vaihtelua, mutta sai kyllä olla koko ajan stressaamassa ettei meluta liian kovaan tai mikään paikka ei sotkeennu :D Tän takia siis aikaisempina vuosina olen suosinut hotellia..


Tarjoiluiksi meille otin Elämyslahjoilta suklaaputous - elämyksen joka oli kyllä lauantai aamuna todellinen pelastus. Mulla on myös itsellä pienempi suklaaputous, mutta sen siivoaminen seuraavana päivänä varsinkin kun ei omista tiskikonetta on yhtä tuskaa :D Tää oli siis ihan super kätevä homma: suklaaputous tuotiin meille hedelmen kanssa, asennettiin ja laitettiin käyttövalmiiksi. Seuraavana päivänä kaikki nämä haettiin pois. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan jos haluaa päästä helpolla!

Juomapuolta meiltä löytyi kahden eri boolin, Jägermeister shottien, sekä herkullisten licor 43 - drinkkien muodossa. Myös skumppaa tuli juotua ihan kiitettävästi, mikä näkyi lauantai aamun olotilassa..


Meiltä siirryttiin VIP Roomiin, josta mun vieraille oli varattu kokonaan oma alue. Oli ihan mahtavaa saada nauttia ensin pienemmällä porukalla läheisimpien ystävien seurasta ja sitten siirtyä kunnolla juhlimaan isolla porukalla :) Kiitos kaikille jotka tuli juhlistamaan mua, kiitos super ihanista lahjoista ja onnitteluista ♥


Mun pahin ikäkriisi on alkanut jo haihtua ja fiilis on ihan mahtava! Taas kerran vuoden viisaampana ja vahvempana eteenpäin kohti uusia seikkailuja! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti