sunnuntai 5. helmikuuta 2017

House of Brandonin uutuudet

House of Brandon on ollut jo pidemmän aikaa mun lemppari suomalainen nettikauppa ja syynä siihen on yksinkertaisesti maailman nopein toimitus. Nyt House of Brandonilta saa myös kosmetiikkaa, mikä on ihan huippu juttu! Sain blogiyhteistyön kautta itselleni testiin ison paketin kyseisen nettikaupan uutuuksia ja ajattelin käydä niitä myös blogin puolella läpi :)


Mä en itse omista paljoa "markettimeikkejä" joten tän paketin sisältö oli mulle ihan mysteeri. Maybelline ja Loreal ovat tietenkin merkkeinä tuttuja, mutta täytyy sanoa että olen todella positiivisesti yllättynyt tuotteiden laatuun. Näiden brändien lisäksi House of Brandonilta löytyy myös Essietä, Garnieriä, Max Factoria ja pian myös NYXin tuotteita.


Mun lempparituotteet paketin sisällöstä oli ehdottomasti Lorealin paletit, sekä "Lip paint" tuotteet. Iso plussa vielä Lip painttien suuresta koosta ja tuotteen koostumuksesta. Mun lempisävyt ovat ehdottomasti 101 eli Gone with the nude ja 204 Red actually.


Essien kynsilakkoja en ole aijemmin omistanut, mutta mielikuva näistä on aina ollut laadukas kynsilakka. Aavistukseni osui oikeaan ja tälläkin hetkellä multa löytyy alla näkyviä lakkoja niin sormista kuin varpaankynsistä!


Lempparijuttu paketissa oli kumminkin Lorealin clorista värit, joita meinasin käydä ostamassa pari päivää ennen paketin kotiintumista. Näistä on tulossa juttua mun synttäreiden jälkeen, sillä aijon repäistä ja värjätä hiukset joko vaaleanpunaiseksi tai vaaleansiniseksi. Mulla ei oo ikinä ollut kuin blondit tai ruskeat hiukset, joten nyt tuli sellainen fiilis että miks ei :)


Psst! Koodilla "COSMETICS"  saat -20% kaikista House of Brandonin kosmetiikkatuotteista niin miehille kuin naisille alennuksen 12.2 asti alkaen tästä päivästä.

// Olis tosi kiva kuulla teidän kokemuksia Colorista - väreistä ja muista postauksen tuotteista tai muista samojen merkkien tuotteista, joita suosittelette!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti