perjantai 24. helmikuuta 2017

Helmikuun lifestyle suosikit

 Ajattelin tehdä vähän erilaisen kuukauden suosikit - postauksen, sillä yleensä ne sisältävät kuukauden aikana ostettuja tuotteita ja tavaroita. Tällä kertaa siis kyseessä erilaisia lifestyle - aiheisia juttuja. Kertokaa ihmeessä kumman tyyppisiä juttuja haluatte nähdä lisää blogissa :)


Luckiefun's Restaurant on ollut jo pitkään mun suokkaripaikka Helsingissä. Kävin ennen aina Sörnäisissä kyseisessä paikassa, mutta nykyään remontin vuoksi paikka löytyy Kampista ja Vantaalta Myyrmannista. Pöydät notkuvat mitä herkullisimpia susheja ja kiinalaista ruokaa. Kampin vanhalta puolelta on myös erittäin kätevä kävellä ravintolaan, suosittelen!Henkell Rose juomaa tuli maisteltua ystävänpäivänä Timon kanssa espanjassa ja se sopi teemaan täydellisesti. Ostettiin testiksi parit pikkupullot ja kun ei tarkoitus tosiaan ollut vetää sen suurempia kännejä, vaan nauttia toisten seurasta tää juoma ja pullon koko sopii siihen täydellisesti. Kyseistä juomaa saa alkosta erikseen tilaamalla joko netin kautta liikkeeseen tai kyselemällä paikan päältä.


House of Brandon löydöt pääsi mun kuukauden lifestyle - suosikkeihin ihan vaan sen vuoksi, että nää on käytännölliset kengät jotka tulee olemaan mun jalassa varmasti koko kevään ja kesän. Multa löytyy entuudestaan vastaavat Puman pörrösandaalt, mutta ne eivät ole läheskään yhtä käytännölliset, saatika sopivat kengät altaalle tai rannalle. Niken lenkkarit tulee käyttöön heti kun lumet sulaa, oon ettinyt pitkään täydellisiä valkoisia lenkkareita ja vihdoin ne löytyivät. 

Psst: Suosittelen tsekkaamaan House of Brandonin ystävämyynnit! Jopa 80% alennusta tuotteista :)


Uudet hiukset jotka ystäväni Jenna taikoi mulle ennen synttäreitä. Aluksi vaalemmat hiukset tuntui vähän vieraalta, sillä olin tottunut tummempiin hiuksiin, mutta nyt oon jo tottunut näihin. Jenna on erikoistunut juuri hiusten vaalennuksiin, joten lopputuloksesta tulee aina upea! Mun uusista hiuksista ja mun kampaajasta Jennasta voi lukea lisää tästä, sekä käyd bongaamassa alennuksen värjäyksiin!


Lenkkeily pääsi mun lemppareihin, sillä Espanjassa tuli lenkkeiltyä joka päivä, oltua super paljon ulkona ja jopa kiipeiltyä. Meillä löytyy myös oman kodin läheltä mahtava lenkkeilypolku ja upeat paikat missä liikkua, mutta näin räntä ja lumisateella sinne on isompi kynnys lähteä. Kevättä odotellessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti