sunnuntai 26. helmikuuta 2017

Girls night in Presidentti

Vietettiin perjantaina pitkästä aikaa hauskaa iltaa tyttöporualla ja paikkana toimi upea uudistettu Sokos Hotel Presidentin huone. Oli huippua viettää aikaa ystävien kanssa ja samalla myös sellaisten ystävien, joita ei ole nähnyt pitkään aikaan.


Huoneessa meitä odotti yllätys, joka kruunasi tyttöjen illan täydellisesti. Lautasella oli aivan ihania herkkuja, sekä pullo kylmässä. Vietettiin ensin iltaa huoneessamme ja siirryttiin sieltä myöhemmin Club Capitaliin jatkamaan iltaa, ettei meidän höpöttelyt häiritsisi muita hotellin asukkaita.


Huone oli juuri sopiva meille kahdeksalle tytölle ja ihan mahtavaa vaihtelua perinteiseen tylsään hotellihuoneeseen. Huone löytyi muistaakseni seitsemännestä kerroksesta, joten myös näköalat ikkunasta olivat tosi hyvät suoraan ydinkeskustaan!

Presidentti on jo pitkään ollut mun oma suosikkihotelli Helsingissä, joten jos sulla on aikeissa tulla tännepäin lomailemaan, piristää parisuhdettasi taikka viettää erityinen ilta ystäviesi kanssa, suosittelen ehdottomasti valitsemaan Presidentin.

Hotelli on vielä uudistuksen alla ja kokonaisuudessa hotelli valmistuu alkusyksystä 2018. Kyseinen huone jossa oltiin, oli Ivana Helsinki - teemainen.

Kiitos vielä tytöille sekä Sokos Hotel Presidentille ihanasta illasta ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti