torstai 26. tammikuuta 2017

Mun edulliset tyylivinkit keväälle

Moikka ihanat! Ihan ehdottomasti eniten kyselyitä tulee mun tyyliin, vaatteisiin ja asuihin liittyen ja nyt talven aikana niistä on tullut kirjoitettua ihan liian vähän tänne. Syynä tähän on ilmojen vuoksi vähentyneet asukuvat ja mun ruma musta paksu toppatakki, joka päätyy päälle useimpina päivinä ihan vaan mukavuus syistä ja tyylikkyys jää kakkokseksi.

Sanoisin, että mun tyyli koostuu tosi niin hetken trendeistä, kuin vanhoista aarteistakin. Yhdistelen vanhaa ja uutta, sekä suosin paljon kirppareita ja edullisia nettikauppoja. Välillä on kumminkin kiva panostaa laadukkaisiin, vähän hintaviinkin tuotteisiin, mutta tänään mä annan teille tyylivinkkejä, miten voi päivittää oman kevätlookin helposti ja edullisesti tän hetken trendeihin!

Tänä keväänä jokaisesta kaupasta tulee löytymään (ja löytyykin jo) paljon sporttisia, rentoja ja jopa telttamaisia vaatteita, joka ihan mukavuus syitä ajatellen on ainakin mulle tosi mieluinen trendi. Niin leveälahkeiset housut, kuin rennot hupparit ja t-paitamekot on nyt tosi pinnalla ja näitä löytyy tosi kätevästi myös miesten puolelta, kun ottaa vaan pienemmän koon.

Suosittelen metsästämään kirppareilta vanhoja bändi- ja printtipaitoja ja tuunata niistä omannäköiset. Myös poikasytävän kaapilta voi löytyä täydellinen t-paita t-paitamekoksi vaikkapa nahkatakin kanssa! Itse olen löytänyt tosi paljon kivoja Adidaksen vaatteita kirpparilta ja Zadaa sovelluksen kautta.
 Bomberit näyttäis olevan edelleen kovassa suosiossa ja vaikka itsellä alkaa tulla kyseiset takit jo korvista ulos, aijon silti tottakai käyttää mun viimekevään bombereita myös tänävuonna. Multa itseltä löytyy bomber- takkeja useissa eri väreissä ja tähän yks hyvä vinkki on tsekata H&Män ja muiden ketjujen lastenpuolelta isoimmat koot bombertakeista. Hinnat ovat reippaasti edullisemmat kuin aikuisten puolella ja koot ovat erittäin isoja takin rennosta mallista johtuen!

Myös isot nahkatakit tulee olemaan tosi in juttu nyt keväällä (kiitos Kardashianeitten) ja myös vanhan nahkatakin saa helposti päivitettyä 2017 - lookkiin tuunaamalla sitä esimerkiksi silityskuvilla tai vaikka repimällä hihoja tai alareunaa rikki.

Mä tilaan tosi paljon perusjuttuja Ebaystä ja nytkin sieltä lähti tilaukseen jo uimaleluja kesäksi. Syynä tähän on pitkät toimitusajat, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Itse en lähtisi tilaamaan meikkejä sieltä, mutta esimerkiksi choker- kaulakorut, pipot, lippikset, puhelimenkuoret ja muut korut saa parilla eurolla kiinasta, eikä sun tarvitse maksaa kiskurihintoja esimerkiksi Zaran 25€ choker steistä!
Mä en oo todellakaan paras ihminen antamaan säästövinkkejä mitä kenkiin tulee, sillä niiden kanssa en kyllä ajattele yhtään järjellä vaan tunteella. Mä oon kumminkin huomannut, että mitä paremmin huolehtii kengistä, sitä kauemmin ne säiyy. En nyt ehkä alkaisi kiillottamaan joka käyttökerran jälkeen kenkiä kun pääset kotiin, mutta jos on jotain isompaa likaa niin ottaa ennen kuivumista pois. Kenkiin voi myös ennen käyttöä laittaa erilaisia suoja aineita ja jos et osta niitä kaikista valkoisimpia Adduja, niin ne ei likaannukkaan yhtä helposti. Kannattaa myös panostaa kenkien laatuun!

// Toivottavasti joku teistä sai jotain mun vinkeistä irti :) Ois kans tosi kiva kuulla teidän lempparijuttuja tän kevään trendeihin liittyen ja mahdollisesti myös lisää edullisia vinkkejä <3

2 kommenttia:

  1. Kengissä kannattaa valita nahkaset/tekonahkaset (helpoin materiaali puhdistaa+kestävin). Valkosimmatki puhdistuu helposti laimennetulla astianpesuaineella ja vanhalla hammasharjalla ihan uuden näköisiksi.

    VastaaPoista
  2. Oi miten kivoja tyylivinkkejä!♥ :)

    http://jeannays.blogspot.fi/

    VastaaPoista