lauantai 21. tammikuuta 2017

LEVI & KITTILÄ MYWEEK

Tää viikko on ollut täynnä uusia kokemuksia, ihania ihmisiä, matkustelua, uusia paikkoja ja kaikki tää löytyy mun uusimmalta videolta myweek- koosteena. Käytiin mun ystävän kanssa Levillä ja Kittilssä moikkaamassa mun sukulaisia ja lomailemassa. Viikkoon mahtui paljon kaikenlaista, joten toivottavasti tykkäätte vähän erilaisesta videosta :)


Videolla näkyvät housut on tilattu muuten House of Brandonilta ja tää oli mulle oikea pelastus, sillä en oo omistanut toppahousuja ala-asteen jälkeen eikä mistään Helsingistä löytynyt kivoja edullisia housuja reissua varten. Onneksi HoB:lla on super nopea toimitus ja sain housut pakettiautomaattiin mun viereiseen K-Markettiin jo seuraavana päivänä tilauksen jälkeen! Housut ovat siis Superdryn snow - mallistosta ja suora linkki niihin tässä.

Kaiken kaikkiaan ihan mahtava viikko takana ja nyt sit energisenä uuden viikon ja työkuvioiden pariin :) Mä palailen tänne taas maanantaina ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti