sunnuntai 29. tammikuuta 2017

Koko meikki lasten meikeillä

Hellou ihanat! Tänään toteutin pitkään to do - listalla olleen videon, eli "koko meikki lasten meikeillä" - haasteen joka onnistui ainakin omasta mielestä paljon odotettua paremmin :) Kaikki videossa käytetyt meikit on ostettu ihan joko lelukaupasta tai sit lastenosastoilta eri tavarataloista. 

Videota kuvatessa muistelin omaa lapsuuttani ja täytyy kyllä sanoa, että meikit ja meikkien laatu on kehittynyt huimasti siitä mitä mun lapsuudessa oli. Kuka muuten muistaa meikkipäät? Ne oli oikea villitys joskus noihin aikoihin.. Vaikka en usko että nää meikit pääsee tätä videota lukuunottamatta käyttöön, tää oli kyllä tosi hauska kokeilu ja kokemus :)


// Avasin myös Poste Restanten ensimmäistä kertaa ja sinne voi halutessaan lähettää mulle postia 10.2 asti! Vastailen niin moneen kuin kerkeän, jos vain lähettäjän osoite on mukana kirjeessä :) Olis ihan mahtavaa kuulla myös teistä mun blogin lukijoista ♥

3 kommenttia:

 1. Mistä tuo Hello Kitty-sivellinpaketti on?! <3 :D T: 26v Hello Kitty-fani :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, Ihanaa että joku muukin rakastaa Hello Kittyä vielä vähän "vanhempanakin" :) Se on Ebaystä tilattu ja hinnaksi tuli ainoastaan pari euroa :)

   Poista
 2. H&M:ssä myydään just tollasia silikonisia nystyllisiä pesujuttuja kasvoille :D oisko nuoki ollu kasvoille?

  VastaaPoista