sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Kevään inhokki & suosikkitrendit

Vuosi kerkes just vaihtua ja mun vuoden vaihde meni yksin kotona dataillessa ja editoidessa tätä videota :) Kävin illalla ystäväni synttäreillä ja sain siitä kätevästi samalla kyydin kotiin. Baarit ei vaan oo mun juttu uutena vuotena ja kun kaikki läheiset sinne halusi kumminkin mennä, päätin nauttia loppuillan ihan kaikessa rauhassa kotona ja katsella raketteja ikkunasta. Eikä muuten ollut hullumpi päätös, sillä oon varmaan ainoa huomen aamulla, jolla ei oo pää kipeä ;)


Kokosin videolle mun mielipiteitä ensi kevään trendeistä ja haluan vielä täälläkin erikseen mainita, että videolla ei ole tarkoitus loukata ketään tai kenekään tyyliä. Näitä mielipide videoita toivotaan multa aina ja musta on ihan super hauskaa kehittää erilaista keskustelua ja jakaa mielipiteitä :)

// Ihanaa alkavaa vuotta kaikille ja toivottavasti jaksatte lukea mun höpinöitä myös tän vuoden puolella! ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti