lauantai 21. tammikuuta 2017

Kasvojenhoito talvella & vinkit!

Myös talvella on tärkeää hoitaa ihoa hyvin ja tosi monilla iho myös kuivuu talvella tavallista helpommin. Mä oon innostunut kasvojenhoidosta nyt ihan kunnolla, sillä olen saanut blogiyhteistyön kautta mahtavan mahdollisuuden tutustua eri tuotteisiin Kauneuskeskus Kristallissa.

Tällä hetkellä mulla on päivittäisssä käytössä Ekopharman herukka ja vadelma tuotesarjat. Oon oppinut ihan hurjasti ihonhoidosta viimeaikoina ja tajunnut tekeväni niin monia juttuja väärin.. Onneksi tää on hyvä oppia myöhään, kuin ei milloinkaan ja toivottavasti tää postaus auttaa myös jotain teistä!


Sain testiin Ekopharman tuotteita ja näistä pieni infopläjäys alkuun. Ekopharma on kotimainen luonnonkosmetiikkasarja, joka valmistetaan Helsingissä. Ekopharma on ammattisarja, jota saa vain kosmetologeilta ja hoidossa kannattaakin käydä, jotta saa samalla valittua juuri oikeanlaiset tuotteet. 

Monihan hoitaa ihoa vääränlaisialla, yleensä liian voimakkailla tuotteilla jolloin esimerkiksi epäpuhtauksia voi olla enemmän. Suurin ongelmahan suomessa yleensä on, että ihoa kuivatetaan tuotteilla liikaa, jolloin iho alkaa tuottamaan lisää talia pitääkseen ihon pinnan joustavana. Jos käytettäisiin hellävaraisia, ihotyypille sopivia tuotteita, ei kuivuudesta johtuvaa epäpuhtausongelmaa olisi varmasti niin paljon!


Ammattilaisen tekemä ihoanalyysi on todella tärkeä osa ihonhoitoa, jotta sitä hoitaa oikealla tavalla. Moni ei ole käynyt kasvohoidossa, koska ei osaa valita itselle oikeaa hoitoa. Tässä hoidossa ihon kunto kartoitetaan ja ihoa hoidetaan juuri sen tarvitsemalla tavallla. Jos tarvitaan kosteutusta, tehdään kosteuttava hoito, jos rauhoitusta niin rauhoittava, jos puhdistaa niin puhdistava tms.


Mulla on myös mun blogin seuraajille hyvä tarjous, jos tän tyyliset jutut kiinnostaa ja asut pk- seudulla! Nimittäin nyt saat Ekopharma kasvohoiton 49€ tammikuun loppuun saakka mainitsemalla nimen Derya varauksen yhteydessä. Kauneuskeskus Kristalli sijaitsee Kampissa ja ylläksellä!

Jos asut kauempana ja edulliset, mutta laadukkaat tuotteet kiinnostaa, alekoodilla "derya" saa -25% alen koko verkkokaupan valikoimasta. Voimassa myös tammikuun loppuun.

Suosittelen käymään tutustumassa Kauneuskeskus Kristallin valikoimaan ja tuotteisiin. Olen itse 100% tyytyväinen saamaani palveluun, tuotteisiin ja hoitoihin enkä ikinä suosittelisi teille tuotteita, joista en itse pitäisi. M

Ihania hemmotteluhetkiä kaikille ja muistakaa huolehtia ihostanne♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti