perjantai 6. tammikuuta 2017

Joulukuun kosmetiikkasuosikit

Joulukuu meni todella nopeasti ja nyt mennään hyvää vauhtia jo uuden vuoden puolella. Tein Joulukuun alussa jo yhden tän tyylisen postauksen, mutta uusa juttuja ja suosikkituotteita on kertynyt joulun alla poikkeuksellisen paljon, joten ajattelin tehdä tän postauksen päivitettynä versiona :)


Ensimmäisinä lemppareina mulla on Huda Beuatyn paletti, joka oli kyllä todella kiven alla saada. Etsin tätä monta viikkoa netistä, sillä se on joka paikasta loppuunmyyty. Ensimmäisellä kerralla tilasin Ebaystä kyseisen paletin myyjältä, joka oli ottanut aidosta tuotteesta puhelimellaan kuvia ja lisännyt myynti ilmoitukseen jopa omat ostokuittinsa. Pian mun ovelle tuotiin DHLän kautta kumminkin tämä alhaalla näkyvä hirvitys:


Siinä kyllä pääsi muutama ärräpää, mutta onneksi sain Facebookin kautta hyviä neuvoja ihmisiltä, jotka olivat olleet samassa tilanteessa ja saan paletista rahat takaisin. Onneksi vihdoin ja viimein sain käsiini toiselta myyjältä alle viikossa aidon paletin ja en voisi olla tyytyväisempi ostokseen :)

Myös Anastasian uusi Glow kit pääsi mun kuukauden suosikeihin ja en usko että tää kaipaa edes sen isompaa esittelyä! Pelkkää lovee :)


Kävin myös Joulukuun aikana hemmottelemassa itseäni Kauneuskeskus Kristallissa ja mukaan tarttui nää ihan mahtavat Herukka - tuotteet. Kauneuskeskus Kristalli sijaitsee ihan Helsingin keskustassa ja paikka oli tosi kodikas, sekä myös henkilökunta oli todella ystävällistä ja ammattitaitoista väkeä. Paikan päältä voi tosiaan myös ostaa esimerkiksi just näitä, tai muita tuotteita edulliseen hintaan. 


Kasvojenhoitoon liittyen Tallinnasta mukaan tarttui kolme erikoista kasvonaamiota, joista ensimmäinen pääsikin heti matkan jälkeen testiin. Nää on todella yleellisiä naamioita eikä 1,50€ hintakaan tunnu paljoa lompakossa. Kultaista maskia odotan innolla, sillä olen kuullut siitä tosi paljon hyvää. Onko siellä joku muu, joka on testaillut näitä ihanuuksia?


Suosikkeihin päätyi myös ColourPopin meikit, jotka tilasin tosiaan kahteen kertaan kyseisestä nettikaupasta. Toiset pääsi mun omaan käyttöön ja toisista on arvonta käynnissä mun Youtube kanavalla ja Instagramissa, johon pääset osallistumaan tästä tai tästä. Videolla näkyy myös esittelyssä suurin osa tuotteista ja nää on edullisesta hinnasta riippumatta kyllä ihan kympin tuotteita!


Toiseksi viimeisenä lempparina mulla on Kylie Cosmeticsin boksi, joka sisälsi 10 kpl huulikiiltoa, luomiväripaletin, valkoisen eyelinerin, rajauskynän ja siveltimen, sekä kolme irto luomiväriä. Valitettavasti tää saapui postissa vasta joulun jälkeen, joten en päässyt joulun aikaan rokkaamaan näitä ihania jouluvärejä. Onneksi suurin osa paketin tuotteista kulkee läpi vuoden ja tuleehan se joulu aina onneksi uudestaan ;)


Vikana suosikkina mulla on Remingtonin kiharrin, jonka löysin kirpparilta 10 eurolla! Tää oli ihan kuin uusi ja mulla ei oo aijemmin ollutkaan tän tyylistä kiharrinta. Oon käyttänyt tätä nyt pari kertaa ja oon todellakin positiivisesti yllättynyt, kuinka helposti tällä saa loihdittua upeita kampauksia :) Oon aijemmin käyttänyt kiharrukseen pelkästään suoristusrautaa ja se on tuntunut kaikista nopeimmalta ja kätevimmältä menetelmältä.

// Olis kiva kuulla löytyykö teiltä mitään samoja lemppareita ja mitä tuotteita te voisitte suositella :) Ihanaa alkanutta vuotta kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti