perjantai 9. joulukuuta 2016

Luukku 9 - Katsomista lomapäiville

Mä katson itse tosi paljon elokuvia ja sarjoja, joten tuntuu aina tosi hankalalta löytää uutta kivaa katsottavaa. Mä ajattelin pelastaa teidän tulevan viikonlopun ja tässä tulisi mun viimeaikojen lempparileffat ja sarjat miniesittelyssä :) Toivottavasti näistä löytyy uutta kivaa katsottavaa teillekkin!


3% on Netflixin oma sarja, josta on valitettavasti ainoastaan yksi kausi olemassa. Jos tykkää scifistä ja jännityksestä, suosittelen ehdottomasti katsomaan sarjan. Mulla tää tuli katsottua kahdessa päivässä ja jopa Timo innostui tästä, vaikka ei yleensä tykkää sarjoja katsoa :)Bad moms on ihan super hauska komedia, mut samalla tosi symppis. Tää menee ehkä vähä tyttömäisen höpmän luokkaan, joten suosittelen katsomaan tän tyttöporukalla, yksin tai vaikka parhaan ystvän kanssa :)Mike and Dave need wedding dates - on ihan hullun hauska komedia, jota kuka vaan voi katsoa. Leffassa on paljon hyviä näytteliöitä ja erityisesti Zac Efon sai mut katsomaan tän. Suosittelen kaikille :)Hacker on ehdottomasti näistä mun suosikki ja jos tykkäät trillereistä tää on ihan pakko katsoa. Valitettavasti bloggerin kautta youtubesta ei löytynyt tän parempaa traileria, eli kannattaa ihan suoraa mennä googlailemaan jos tää leffa kiinnostaa!Time Lapse katsottiin Timon kanssa pari päivää sitten ja tää teki muhun suuren vaikutuksen. Kuten varmaan suosituksistakin huomaatte, nää trillerit on mun mieleen ja tää jätti kysymyksiä päähän vielä seuraavaksikin päiväksi!Nerve on mun luokituksen mukaan "teinileffa" mutta tykkäsin tästä tosi kovasti. Leffan teemana on sovellus, joka laittaa sut miettimään mitä sä tekisit samassa tilanteessa. Rakastan myös leffan päänäytteiliöitä ja en oo ikinä nähnyt huonoa leffaa tai sarjaa, jossa Emma Roberts on! Suosittelen positiiviesti :)

// Olis kiva kuulla myös teiltä elokuva/ sarjasuosituksia ja jotain uutta katsottavaa myös itselleni tai mitä te tykkäsitte näistä leffoista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti