torstai 8. joulukuuta 2016

Luukku 8 - Jouluinen koti

Tän päivän luukusta avautuu meidän kodin joulukoristeet, jotka osa lisättiin jo viimekuun puolella. Mä oon aina rakastanut joulua ja koristelua ja viimeiset kolme vuotta asuin niin pienessä asunnossa, että sinne ei mahtunut edes pöydälle pientä kuusta. Nyt kun tilaa on vaikka muille jakaa, sain vihdoin mun haaveileman valkoisen täyskokoisen kuusen olkkariin! Kuusen alle oon kerännyt paketteja, jotka on ystäville ja Timolle odottamassa antamista. Voi olla, että siellä on yksi paketti odottamassa muakin ;)


Valkoisen kuusen oon aina koristellut näyttävästi, mutta tänä vuonna valitsin ainoastaan söpöimmät koristeet. Timoa ei kauheesti kuusi kiinnosta, joten sama hänelle mitä siellä roikkuu haha! Karkkikepit, hopeiset pallot, leivokset, rusetit ja hopeanauha tekee mun mielestä tästä kuusesta super söpön, joten ei yhtään haittaa katsella sitä koko joulukuu olkkarissa :)


Kynttilät ja tontut kuuluu ehdottomasti joulukoristeluun ja tuoksukynttilöitä onkin tullut poltettua jo koko syksy. Mun lempparit on JOIKin tuoksukynttilät, sillä vaikka niitä ei edes polttaisi ihana raikas tuoksu leijailee koko huoneessa, mutta ei kumminkaan liian voimakkaasti.


Piparit ja piparkakkutalo on ihan must have jouluna ja kun en itse pidä leipomisesta, saatika sitten osaa leipoa nää löytyi kummatkin karkkitorilta! Piparkakkutalo säilyy koristeena varmasti koko joulun, mutta piparit on kyllä hävinnyt jo kulhosta ;)


Yankee Candelin " Christmas eve" - kynttilä on ollut mulla varmaan viisi vuotta aina jouluisin käytössä. Tää ei ole kulunut lähes ollenkaan ja tuoksusta tulee vaan aina mulle joulufiilis. 


Jouluvaloja meiltä löytyy niin partsilta, makkarista ja joulukuusesta. Löysin tän ihanan tähtivalon viimeviikolla ja se toimii kätevästi pattereilla, joten rumia johtoja ei tarvitse katsella ikkunalaudalla. Mulla on myös samanlainen valo D - kirjaimen muotoisena ja nää on ihania tunnelmanluojia vaikkapa juuri joulun aikaan!


// Millaisia koristeita teiltä löytyy? Onko muilla jo kuusi pystyssä? Olisi kiva kuulla myös teitä :) ♥

1 kommentti:

  1. Mistä tollasen yankee kynttilän voi ostaa?:)

    VastaaPoista