sunnuntai 4. joulukuuta 2016

Luukku 4 - Holiday tasting w/ Jägermeister

Tän päivän luukussa kurkataan mun perjantain työkeikalle, jossa järkättiin yhdessä Jägermeisterin kanssa drinkkikoulu mun ystäville. Tarkoituksena oli tutustua paremmin Jägermeisteriin juomana, oppia tekemään drinkkejä ja viettää yhdessä mukava ilta pikkujouluteemalla! Ilta oli todella onnistunut ja ajattelin tehdä drinkeistä juttua tänne, sillä monia varmasti kiinnostaa näin pikkujouluaikana drinkkivinkit :)


Tilaisuus alkoi infopläjäyksellä ja kilpailulla eri aromeista, joista juoma koostuu. Alla näkyvästä pöydästä pystyi hyvin tutkimaan erilaisia makuja ja tästä oppii aina uutta!


Itse drinkkikoulu pidettiin baarin puolella ja meille oli varattu iso pöytä, josta pystyi nappaamaan eri aineksia drinkin valmistusta varten. Drinkit tehtiin pareina ja mun ja Mimin alkoholittomat versiot oli kyllä vähintään yhtä herkkuja kuin väkevätkin :)


Eka drinkki oli Root 56 jonka reseptin oonkin jo aijemmin jakanut täällä blogissa. Laitan kumminkin kaikkiin tapahtuman drinkkeihin ohjeet alle, ettei niitä tarvitse erikseen etsiä :)


ROOT 56

Jägermeister, Ginger beer, kurkku & lime


MARJAHERKKU

New Amsterdam Vodka,  marjamehu, tuoreet mansikat / vadelmat, jääpalat


MANSIKKAPIRTELÖ

Licor 42, maito, mansikat, jääpalat


Vielä pitäis parit pikkujoulut juhlia ennen joulua ja sit pääsis rauhoittumaan joulun viettoon.. Toivottavasti myös teillä on ollut onnistunut viikonloppu ja hei ois ihan huippua jos jakaisitte tänne myös teidän lempparidrinnejänne! ♥

1 kommentti:

  1. Marjaherkku kuulostaa herkulliselle! Jägermeister vähän epäilyttää, ei ole oikein omaan makuuni, mutta ehkäpä pitäisi testata sitä drinkissä :)

    VastaaPoista