keskiviikko 14. joulukuuta 2016

Luukku 14 - Mitä tapahtui joulukuussa?

Moikka ihanat! Mulle iski tosi kova flunssa ja kuume päälle, joten piti äkkiä keksiä tän päivän luukkuun jotain mahdollisimman helppoa toteuttaa.. Ajattelin siis tehdä pitkästä aikaa postauksen tän kuun otoksista, jota löytyi mun puhelimesta ja laittaa messiin pienet selvennykset kuvista! Toivottavasti mun olo paranee pian, olis tosi inhottavaa olla lomalla kipeenä :/


Nää kuvat löytyykin kaikki mun Instagramista ja sinne oon päivitellyt mun asukuvia tasaiseen tahtiin. Nyt joulun alla on tullut käytettyä paljon juhlavampia vaatteita kuin yleensä, joten asukuvia on tullut räpsittyä paljon! 


Erilaisia juhlia ja pikkujouluja on mahtunut tähän kuuakuteen paljon ja myös tää on yks paras asia joulukuussa, kun saa viettää ystävien kanssa tavallista enemmän aikaa. Samalla on tullut tutustuttua myös uusiin ihaniin ihmisiin :)


Mun ja Mimin pikkujouluista oli varmaan eniten kuvamatskua koko joulukuulta ja siitä löytyykin kokonainen juttu myös täältä blogista. Nää tytöt on vaan niin ihania, että en malta odottaa mitkä juhlat keksitään seuraavaksi järkkää :)


Vikana sekalaiset kuvat. Oon käynyt tässä kuussa parikin kertaa Kauneuskeskus Kristallissa, josta on muuten tulossa ihan kokonainen erillinen juttu tänne blogin puolelle. Mun iho on ollut tavallista paremmassa kunnossa ja kyseisessä paikassa on aina ihana rento fiilis :)

// Miten teidän joulukuu on mennyt tähän asti? Olis kiva kuulla myös teidän kuulumisia  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti