sunnuntai 11. joulukuuta 2016

Luukku 11 - Kuukauden suosikkimeikit

Joulukuu on vasta alussa, mutta tää kuukauden suosikit tulee poikkeellisesti ensivaikutelman perusteella. Oon ostanut ja saanut tässä kuussa tavallista enemmän kosmetiikkaa ja meikkejä, joten ajattelin tätä kautta esitellä teille mun suosikit :)


Mun ihan ehdottomana suosikkina on Too Facedin Grande Hotel Cafe, joka kuuluu kyseisen merkin joulusarjaan ja on loppuunmyyty. Mä tilasin tän heti, kun nää julkaistiin ja oon täysin rakastunut. Too Facedin paletit tuoksuu ihan taivaalliselta ja tässä tietenkin jouluisessa teemassa, kuten esimerkiksi piparminttu tai piparkakku. Paketin mukana tuli myös minikokoinen Better than sex - ripsiväri!


Toisena suosikkina on Real Techniquesin meikkisieni, jota oon kuolannut I love me - messuista asti ja vihdoin sain omani ostettua! Tilasin tämän ihanuuden täältä ja jos teitä kiinnostaa kyseinen tuote, suosittelen pysymään kuulolla sillä mm tämä on tulossa piakkoin arvontaan muitten kosmetiikkatuotteiden kanssa ;) 


Seuraavana suosikkina on Essencen joulukalenterista kuoriutuneet ripsiväri ja eyeliner. Nää on vaan ihan törkeen hyviä ja kaiken lisäksi edullisia. Essencen ripsarit on ollut mulla muutenkin käytössä, mutta tää eyeliner sai nyt kunniapaikan mun pävittäisestä meikkipussista. Tää on saman tyylinen, kuin esimerkiksi mun aijemmin käyttämä Kat Von Dn Tattoo liner, mutta ei kuivu yhtä helposti! Pisteet siis edulliselle Essencelle :)


Seuraavat suosikit on Marc Jacobsin meikkivoide, josta kuulin ennen ostamista niin paljon hyvää, että oli ihan pakko testata itsekin. Mun aijempi luottomeikkivoide Macilta on edelleen ykkösenä, mutta tää tulee heti perässä. Myös Oletkaunis.fi - nettikaupasta ostettu Ecotoolsin aplikaattori on ollut kovassa käytössä tän kuukauden alun!


Viimeisenä, muttei todellakaan vähimpänä mun lemppareista löytyy L.A Girlin "Lip Paint" ja tää kyseinen sävy on ollut mulla eniten tän sarjan tuotteista käytössä. L.A Girlin tuotteita oon itse tilannut täältä, eli jos joku kaipailee luotettavaa, kotimaista nettikauppaa suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan :)

// Löytyykö teiltä samoja suosikkeja tai onko joku tuotteista sun joulutoivelistalla? Vastaan mielellään kommenttiboksissa tuotteisiin liittyviin kysymyksiin! Palaillaan taas huomenna ja ihanaa sunnuntaita kaikille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti