lauantai 26. marraskuuta 2016

Pikkujoulut 2016 + drinkkivinkit juhliin

Järjestettiin mun ystävän Mimin kanssa yhteiset pikkujoulut ja sain samalla napattua myös teille kuvamatskua illasta! Juhlat järjestettiin Mimin kerhohuoneella, johon me tehtiin teemaan sopivat koristelut  ja juomatarjoilut.

Ilta oli erittäin onnistunut ja vaikka lauantai aamuna olo ei ollut mitä hehkein, oli kumminkin ihan mahtava ilta takana meidän tyttöporukalla, enkä muista milloin mulla olis ollut viimeksi näin hauskaa :) 


Tarjolla meillä oli Jägermeisteriä, sekä Jägermeister Spiceä. Tää jälkimmäinen versio sopii ihan täydellisesti pikkujouluihin ja tein tytöille herkullisia drinkkejä sekoittamalla tätä ja omenamehua. Lisää jouluisia drinkkivinkkejä tulee tässä:

JÄGER APPLE

4 cl Jägermeister Spice
Omenamehua
1 siivu omenaa
Jääpaloja


OH’ DEER

5 cl Jägermeister
12.5 ml elderflower cordial (siirappi)
Omenamehu
Lime

JÄGER GINGER

4 cl / Jägermeister 
Puolikas lime
Kurkkusiipale
Kylmä ginger beer
Jääpaloja


Illan pukukoodi oli pikkujoulut ja sattumalta meidän asut oli jakautunut hauskasti mustaan ja punaiseen. Räpsittiin paljon kuvia Snapchattiin, joten pahoittelen näitten alempien kuvien huonoa laatua..


Meidän koko porukka 


Tehtiin myös nyt pinnalla oleva Mannequin challenge pikkujouluissa ja mun mielestä tää onnistu tosi hyvin! Ootteko te tehneet kaveriporukalla jo tätä haastetta? :)

// Ihanaa pikkujouluaikaa kaikille

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti