keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Näin saat blogisi menestymään!

Heippa ihanat! Kuvattiin Natalien kanssa teille vähän erilaista videota ja ideana oli käydä vähän meidän blogihistoriaa läpi ja jakaa vinkkejä bloggaamiseen. Tätä oli ihan super hauska toteuttaa ja kuvata, joten jos tykkäätte ideasta ja haluatte nähdä myös Natalieta enemmän mun videoilla, pistäkää videon alla olevaa peukkua pystyyn :)


Kuten ootte varmaan huomannut, en oo ollut kauheen aktiivinen täällä blogissa ja se johtuu ainoastaan siitä, että oon tehnyt pelkästään videoita lähiaikoina, sekä päivitellyt asukuvia ja kuulumisia muualla somessa. Mun Youtubekanavan voi tilata tästä ja sinne tulee joka viikko uusia videoita tiuhaan tahtiinn!

Blogi säilyy silti ennallaan, mutta jos haluat pysyä mun jutuissa mukana päivittäin, suosittelen tsekkaamaan mun Youtubekanavan :)

// Ihanaa keskiviikkoa aka pikkulauantaita kaikille 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti