tiistai 11. lokakuuta 2016

Vinkkejä terveellisempään elämään

Ihan ekana haluan sanoa, että ei en aijo ruveta miksikään tervetsruoka/fitness- intoiliaksi ja annan neuvoja ihan vaan sen mukaan, mitä oon itse kokenut toimivaksi. 

Kerroinkin jo Snapchatin puolella, että oon aloittanut uudella salilla ja siellä on tullut käytyä nyt lähes joka päivä. Liikunnan lisäksi oon myös koittanut syödä terveellisemmin ja skippaa kaikki pizzat, einesruoat ja herkut. Tarkoituksena ei ole myöskään laihduttaa, vaan ihan yksinkertaisesti elää terveellisemmin.


Oon huomannut jo nyt syksyllä muutosta edellisiin vuosiin verrattuna siinä, että en oo ollut kertaakaan kipeenä tai edes vilustunut. Tuntuu että kaikilla on flunssaa ja kuumetta jatkuvasti, mutta mä oon ollut terve kuin pukki.. Tästä kuuluu kiitos myös vitamiineille, joita oon popsinut joka aamu, sekä rautatableteille, joita oon syönyt joka päivä. Mua on aina kehotettu lääkärissä syömään rautaa ja kerran jopa säikähdin itsekin, kun lääkäri sanoi että oon kalpea kuin kummitus, mutta nyt vasta oikeesti reagoin siihen ja muutos on todella merkittävä.


Myös ruoka vaikuttaa tosi paljon fiilikseen ja huomaan itse sen nyt, kun oon oikeesti alkanut tarkkailla syömistäni. Tottakai välillä tulee herkuteltua (ehkä välillä vähän enemmänkin) mutta oon ylpeä siitä, että tää on sujunut näinkin hyvin.


Yks hyvä vinkki muille laiskoille, jotka tykkää tilata kotiin ruokaa on Epic! Kyseessä on tosi samantyylinen juttu kuin esim kaikille tuttu Wolt, mutta ruoka on tosi terveellistä, laadukasta ja tuoretta. Vaihtoehtoja on monia ja tarjonta vaihtelee päivittäin. 


Oon myös lähiaikoina kokeillut monia reseptejä esimerkiksi Valion sivuilta ja yrittänyt keksiä mahdollisimman paljon uusia ruokia joita syödä. Oon aijemmin kokenut nää jotenkin tosi monimutkaiseksi, mutta juurikin Valion sivuilta löytyy tosi helppoja, nopeita ja hyviä ohjeita varmasti jokaiselle. Suosittelen!


Myös liikunta on nykyään isona osana mun arkea ja tuntuu, että tää on just oikee vaihtoehto mulle. Tosi monilla saleilla, kuten just esimerkiksi Foreverissä, jossa mä käyn voi tulla päiväksi tai pariksi kokeilemaan ja tutustumaan salille. Foreverissä on mahdollisuus myös uintiin, ryhmäliikuntaan, keilaukseen, sulkapalloon, sählyyn, tennikseen ja golffiin! Kannattaa siis tutustua moniin eri mahdollisuuksiin ja katsoa, mikä on just itselle se oma juttu :)

// Olis kiva kuulla teiltä lisää vinkkejä terveellisempään elämään ja reseptejä, joita kannattaa kokeilla! Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille ♥

1 kommentti:

  1. Mä oon hurahtanut mikromuniin just sen helppouden takia! Pari munaa kippoon, sekaan raejuustoo, kalkkunaleikkelettä, paprikaa, yrttejä, suolaa ja pippurii päälleja 4 min mikrossa. On hyvvee :) Kansi pitää olla kulhon päällä raolleen

    VastaaPoista