keskiviikko 26. lokakuuta 2016

Nää sovellukset tarviit sun elämään!

Moikka ihanat! Tänään mä teen teidän elämästä vähän helpompaa ja esittelen kaksi ihan super kätevää sovellusta, jotka ovat olleet mulla itsellä kovassa käytössä koko syksyn. Mietin ensin, että olisin tehnyt aiheesta kokonaisen videon, mutta ehkä myös tätä kautta saadaan info eteenpäin :)

Kumpikin sovelluksista on ollut ainakin mun läheisille, joille oon näitä hehkuttanut ihan uusi juttu, joten toivottavasti myös te löydätte kaksi uutta huippua sovellusta! Jos joku on jo käyttänyt näitä, olisi kiva kuulla teidän kokemuksista!

PELASTA OSTAMATTOMAT RUOAT


ResQ on sovellus, joka toimii hyvin samaan tapaan kuin kaikille varmasti tuttu Wolt. Erona tähän on se, että sovellus näyttää ainoastaan ruoat, joille ei ole löytynyt vielä ostajaa. (Esimerkiksi aamupalalta jääneet leivät ja salaatit, lounasbuffetin herkut tai ennen sulkemisaikaa vikat ilmoitukset ruoista, jotka muuten menevät roskiin.) Kyseessä on kumminkin ihan samaa tuoretta ruokaa, mitä tilataan esimerkiksi Woltista, mutta ainoastaan parin euron hinnalla.


Sovelluksessa kannattaa pitää ilmoituset päällä, jotta saat aina ilmoituksen uusista edullisista annoksista, sillä nopeat syö hitaat. Toinen ero Wolttiin tässä on se, ettei sovelluksella ole kotiinkuljetusta. Tää on kumminkin ihan pieni miinus ja täysin ymmärrettävää, jos olet tilaamassa esim 5 euron sushilajitelmaa tai 4 euron pastan.KAMPAAJALLE VAIKKA JO TÄNÄÄN


Timma on palvelu, joka helpottaa jokaisen arkea kauneudenhoitoon liittyvien asioiden saralla. Sovelluksen kautta voit hakea niin kampaaja, hieronta, kosmetologi, kynsi tai ripsiajat lähialueeltasi ja se näyttää kaikki lähellä olevat paikat, vapaat ajat sekä hinnat sinulle. Näin voit verrata hintoja, selailla esimerkkikuvia ja varata vaikka jo samalle päivälle itsellesi sopivan ajan ja välttyä näin odotukselta.


Itse olen käyttänyt tätä ripsihuoltoon, kynsihuoltoon ja hierontaan. Joka kerta varatessa aikaa sain sopivan ajan jo seuraavalle aamulle omaan budjettiin ja sijaintiin sopivasti. Iso plussa sovellukselle myös siitä, että se toimii ympäri Suomea. Nyt esimerkiksi kun menen Ouluun ja mun kynsi irtoaa ja haluun nopeesti huoltoon samana päivänä, voin tsekata ajan ja lähimmän paikan kätevästi Timman kautta sielläkin suunnalla Suomea :)


Voit myös jakaa oman Timma koodisi ja näin ansaita 10€ rahaa tilillesi. Jos joku haluaa kokeilla mun koodilla "DERYA" saat 10€ rahaa heti alkuun tilillesi.

Kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte postauksesta ja jos aijotte kokeilla jompaa kumpaa sovelluksista :) Olis kans kiva kuulla teidän lempparisovelluksia ja ehkä myös sellaisia sovelluksia, mitkä eivät ole vielä niin isossa suosiossa!

1 kommentti: