sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Halloween 2016 + k18 drinkkivinkit juhliin

Järjestettiin mun ystävän kanssa yhteiset halloween juhlat tän viikon perjantaina ja sain samalla napattua myös teille kuvamatskua illasta! Juhlat järjestettiin Mimin kerhohuoneella, johon me tehtiin halloween koristelut lattiasta kattoon ja panostettiin ihan kunnolla myös tarjoiluihin. 

Ilta oli erittäin onnistunut ja vaikka lauantai aamuna olo ei ollut mitä hehkein, oli kumminkin ihan mahtava ilta takana meidän tyttöporukalla, enkä muista milloin mulla olis ollut viimeksi näin hauskaa :) 


Tarjolla meillä oli erilaisten drinkkitarpeiden lisäksi Jägermeister shotteja, Jägermester minikakkuja, halloween tikkareita, karkkeja, sipsiä ja muuta perus naposteltavaa. Shotteina meillä oli Jekun omat koeputket, sekä testissä myös apteekista ostetut ruiskut teemaan sopivasti.

JÄGERMEISTER HERKKUKAKUT:

Pohja: sokeria, munia, leivinjauhe, vaniljasokeria, 
Jägermaister, perunajauho, vehnäjauho 

Keskelle: hyytelöön liivatelehtiä vettä sokeria Jägermaisteria

Päälle: kermavaahtoa mascarponea vaniljasokeria ja sokeria

ROOT 56 drinkki:

5 cl / z Jägermeister 
Ginger beer 
Kurkkuviipale
Lime

JÄGERMEISTER AFTER DARK drinkki:

1.5 cl tummaa suklaaliköriä (esim. Mozart Black) 
2-3 cl  Jägermeisteria


Meidän "baaritiskillä" oli erilaisia juomavaihtoehtoja ihan New Amsterdam vodkasta mietoihin juomiin. Juomien vähentyessä myös tunnelma alkoi olla katossa ja kerhohuoneelta suuntasimme Helsingin keskustaan Capitaliin, jossa halloween teemabileet jatkuivat isommissa puitteissa.


Kiitos vielä kaikille ihanille tytöille huipusta illasta ja ens kerralla juhlistetaankin sit varmaan jo pikkujouluja :) Olisi kans kiva kuulla miten teidän halloween meni ja miksi sä pukeuduit ♥

1 kommentti:

  1. Katoinkin sun snapchatista, että oli aika huikeet pippalot teillä!<3

    VastaaPoista