torstai 6. lokakuuta 2016

Glitter VIP ystäväilta

Oltiin eilen illalla viettämässä mun ystävien kanssa aivan huippua iltaa Jumbon Glitterissä ja sain samalla napsittua vähän kuvia teillekkin. Mulle tuli ihan uutena juttuna nää ystäväillat, eli kuka tahansa voi järjestää oman illan ystävilleen haluamassaan Glitterissä täysin ilmaiseksi. Tapahtumassa tarjotaan alkumaljat, pientä naposteltavaa, ja tehdään pikakampauksia!

Kaiken tän lisäksi tapahtuman ajan kaikki tuotteet ovat -30% joten voitte vain kuvitella kuinka me kaikki shoppailtiin ihan urakalla :D Mulle tarttui mukaan ihan valtava pussi kaikkea ihanaa, jotka esittelen täällä vielä erikseen. Erityisesti löysin uusia kiinnostavia juttuja hiustenlaittoon ja kampauksiin liittyen, joten ehkä mustakin tulee vielä oikea hiustaitelija ;)


Saatiin kaikki myös lahjakassit illan päätteeksi ja tää kyllä kruunasi kaiken! Suosittelen ehdottomasti nyt juuri joulun alla näitä iltoja, esimerkiksi pikkujouluteemalla. Oma tyttöporukka vaan kasaan ja Glitteriin höpöttelemään :)


Näitä tapahtumia voi siis järjestää kuka tahansa täysin ilmaiseksi, mutta minimiosallistujamäärä on 5 henkilöä ja alaikäraja 15v. Ajankohta päätetään yhdessä sopimuksesta myymälähenkilökunnan kanssa. Tilaisuuden kesto on max. 1h. Ajan voit varata ottamalla yhteyttä haluamaasi myymälään ja tapahtuman virallinen nimi taitaa olla VIP shopping ilta :)


Sain myös ihan mahtavan mahdollisuuden arpoa teille yhden yllätyskassin, joka sisältää syksyn uutuus asusteita ja koruja! Kassin arvo on noin 60€ ja mä kerkesin jo vähän kurkata sisälle, eli voin kertoa että ihan huippu kassi kyseessä :)

Kilpailu on käynnissä tällä kertaa mun blogin Facebook - sivuilla ja osallistumaan pääset tästä!

// Löytyykö täältä muita, jotka ovat järkänneet Glitterin ystäväiltoja? Ihanaa pian alkavaa viikonloppua kaikille ♥

2 kommenttia:

  1. Eikä tonne olis ollut niin mahtava päästä paikan päälle!<3 Kuulostaa kivalle :)

    VastaaPoista
  2. tarjoilutki oli ilmaset?? jos kukaan ei osta illan aikana mitään, niin miten glitterin porukka tosta hyötyy :D

    VastaaPoista