lauantai 1. lokakuuta 2016

Ensimmäinen lukijatapaaminen

Muistatte varmaan hetki sitten julkaistun sateenkaaripulla videon ja kilpailun, josta oli juttua täällä mun blogissa, sekä Tuhoa tylsyys - sivustolla. Jos haluut virkistää muistia, pääset katsomaan jutun tästä! Videon yhteydessä arvottiin myös tapaaminen mun kanssa Helsingissä ja tänään pääsin tapaamaan ja tutustumaan kilpailun voittajaan!

Oli tosi ihana nähdä häntä, mutta samalla myös niin hassua nähdä blogin lukijaa. En oo aijemmin koskaan tavannut teitä, ellei satunnaisia moikkaamisia baarissa, kaupungilla tai kirppareilla lasketa. Tää meni kumminkin niin hyvin, että olisi mahtavaa järjestää näitä myös jatkossa ja tavata teitä enemmänkin :)


Käytiin tänään maistelemassa suolaisia ja makeita herkkuja Salutorgetissa herkullisen teen ja kuohuviinin äärellä. Paikka oli meille kummallekkin ennestään tuntematon, mutta tykättiin kovasti. Oli myös tosi hauskaa maistella uusia makuja ja opittiin me vähän uutta teestäkin!


Kiitos vielä kaikille, jotka osallistui sateenkaaripulla kisaan osallistuneille ja toivottavasti pääsen järkkäämään tän tyylisiä juttuja jatkossakin! Kiitos vielä myös Hennalle kivasta päivästä♥

5 kommenttia:

 1. Oi miten kivalta kuulostaa! :) Xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli kyl tosi kivaa :) meidänkin pitää mennä joskus teelle ;) <3

   Poista
 2. Kiitokset vielä täältä, mukavasta 50v-teehetkestä! :"D
  -Henna

  VastaaPoista