torstai 13. lokakuuta 2016

ATM lempparimekot

Oonkin kertonut teille lähiaikoina paljon SPOT-A-SHOPista ja mun uusimmalla videolla esittelin myös kaikki mun uudet ostokset, jotka oon tilannut kyseisen sivun kautta. Vaatteista toivottiin vielä kuvia päällä, joten tässä muutamat lempparit!

Pieni info niille, joilta on mennyt ohi: SPOT-A-SHOP on sivusto, josta löydät suosituimpien verkkokauppojen ja merkkien kaikki ALE vaatteet. Sivustolta löytyy valtava valikoima muotia ja kenkiä ja mikä parasta: kaikki on alessa!


Mun ehdoton suosikki kaikista viimeaikojen ostoksista on tää Asokselta tilattu Puman mekko, joka oli todellakin rakkautta ensisilmäyksellä. Tilasin tän vielä nopeimmalla toimituksella ja paketti tuotiin mun ovelle jo seuraavana iltana! Oon yhdistänyt mekkoon joko Puman kengät, tai sit perus Adidaksen superstarit kultaisilla raidoilla. Kuvauksissa mulla oli myös kultaiset isot korvarenkaat, jotka löytyi myös Asokselta.


Seuraava suosikki on tää iso t-paita/ mekko jonka tilasin Nellystä. Tää näytti tosi rennolta ja kivalta mallin päällä kuvissa ja yhdistin samaan tapaan mustat ylipolvensaappaat asuun. Asuun voisin yhdistää myös chokerin, lippiksen tai repun.


Seuraavana vuorossa olis nude mekko, joka on myös tilattu Nellystä. Tähän ihastuin sen värin ja hihojen yksityiskohtien kanssa. Mekon materiaalin vuoksi tää ei näytä ihan niin hyvältä päällä, kuin kuvissa mutta uskoisin kumminkin löytävän tälle jonkun tilaisuuden käyttöön! Yhdistin mekon samanvärisiin korkkareihin, jotka myös Nellystä.


Viimeisimpänä, mutta ei vähäisimpänä on sit taas ihan erityylinen asukokonaisuus. Tää pinkkivillitys mulla oli mun blogin alkuaikoina (jonnet ei muista) ja kyllä mä edelleen rakastan kaikkea pinkkiä ja tyttömäistä, vaikka en enää ehkä niin paljon tuo sitä esille.. Tän ihanan bandagemekon tilasin Hot Miami Stylesta ja kengät, sekä laukku löytyi Fashion Novasta. Näitä kauppoja ei valitettavasti löydy SPOT-A-SHOPin valikoimasta, mutta tästä pääset selailemaan muita ihania mekkoja heidän valikoimastaan.

PSST! Jos et oo vielä kerennyt tsekkaamaan mun uutta videota, pääset siihen tästä!

2 kommenttia:

  1. Voi apua tuo eka mekko on aivan täydellinen. <3

    VastaaPoista
  2. Mä näin ton vaaleanpunaisen mekon sun instassa ja mietin, että ootko laittanut vanhan kuvan sinne, kun sulla ennen oli paljon sitä väriä! :) Kaikki vaatteet on aivan ihania ja sopii sulle hyvin, mutta mun lemppari on asu numero 2 ♡

    VastaaPoista