tiistai 27. syyskuuta 2016

Voita Just Cavalli Cross Body -laukku!

Sain ihan mahtavan yhteistyömahdollisuuden SPOT-A-SHOPin kanssa ja mun yhteistyöjuttujen kautta pystyn toteuttamaan myös teille kivoja juttuja, mikä on ihan mahtavaa! :) Ajattelin esitellä mun eilisen viileän päivän asun ja kertoa hieman Sopt-a-shopista.

Mikä ihmeen SPOT-A-SHOP?

Spot-a-shop on sivusto, josta löydät suosituimpien verkkokauppojen ja merkkien kaikki ALE vaatteet. Sivustolta löytyy valtava valikoima muotia ja kenkiä ja mikä parasta: kaikki on alessa!


Mitä hyötyä SPOT-A-SHOPista on minulle?

Tätä varmasti moni miettii, eli ihan yksinkertaisesti jos haluat säästää rahaa, suosittelen Spot-a-shoppia. Sinun ei myöskään tarvi käydä useassa eri nettikaupassa ostoksilla, vaan voit yhden sivun alla shoppailla useammassa eri nettikaupassa.


Kuinka tehdä alevahti?

Kukaan ei varmasti jaksa koko aika päivittää sivua ja katsoa mitkä tuotteet on alennuksessa. Sitä varten sivustolta löytyy "alevahti". Homma on super simppeli, eli kun sun haluamasi tuote tulee alennukseen esimerkiksi Nellyn toppi koko XS, saat sähköpostiisi siitä ilmoituksen. Alevahdin saa tehtyä jokaisen tuotteen kohdalta, tai voit valita vaikka kaikista aletuottetista ilmoutkset kategoriassa "naisten vaatteet".


Mitä kauppoja SPOT-A-SHOPista löytyy?

Merkkejä löytyy ihan super suuri määrä niin Suomalaisista, kuin ulkomaalaisista nettikaupoista. Mun omat lempparit joita seuraan on Nelly.com, Zalando, ASOS, Missguided ja Public Desire. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan merkkeihin ja kauppoihin, joita sivustolta löytyy.

Luotettavuus?

Tää on varmaan myös sellainen asia, mitä monet miettii uuteen sivustoon törmätessä. Ja mä voin takaa, että Spot-a-shop on täysin luotettava sivusto. Kävin juuri itse tutustumassa heidän toimistoon, todella mukavaan tiimiin ja multa on tulossa pian myös syksy lookbook- video SPOT-A-SHOPin alelöydöistä ;)


Voita Just Cavalli Cross Body -laukku! (arvo n. 315 euroa)

Halusin myös vinkata teille ihan mahtavasta kilpailusta, jossa palkintona kuvassa näkyvä laukku! Osallistua voit tilaamalla SPOT-A-SOPin uutiskirjeen ja lisäohjeet siihen tässä.

Toivottavasti tästä vinkistä oli apua muillekkin nettishoppaajille ja mä palailen tänne taas huomenna uusien juttujen parissa 

1 kommentti: