tiistai 6. syyskuuta 2016

Uutta kotiin Ellokselta

Moni mun blogia seurannut tietääkin, että muutettiin keväällä uuteen kotiin mun miehen kanssa. (Kokonaisen kotipostauksen voi lukea tästä.) Tän postauksen jälkeen paljon on tullut lisää, kuten hetki sitten blogissa näkynyt työnurkkaus. Täällä alkaa olla kaikki valmista ja hommattiinkin vielä pari tärkeetä juttua Ellokselta viimeistelemään meidän kodin sisustus!Makkariin tilasin neliskulmaisen marmorivadin, joka sopii täydellisesti "meikkikaapin" päälle ja siihen mahtuu juuri sopivasti kaikki mun tuoksut. Marmoria löytyy muutenkin makkarista ja työpisteeltä, joten oon tosi tyytyväinen tähän hankintaan!

Enjoy the little things - purkki sopii myös hyvin makkariin kulta/valko värinsä vuoksi.

Loput jutut makkarista pääsee stalkkaamaan tästä postauksesta.Isolde-kylpypyyhkeet lähti tilaukseen, sillä en edes muista milloin oltais ostettu uusia kylpypyyhkeitä. Kylppärissä meillä on harmaa/valkoinen väriteema ja nää pyyhkeet sopi siis täydellisesti sinne! Nää tuli myös kaksi samassa paketissa, mikä oli tosi kätevää :)Bim-lehtikori päätyi olohuoneeseen ja mietin pitkään otanko tän mustana vai kultaisena. Ehkä tää kultainen tuo jotain piristystä tähän muuten täysin musta/valko/harmaaseen olkkariin. Ja meidän lemppari näistä kaikista, joka oli myös kaikista tarpeellisin juttu on uusi mikro! Mulla ei oo viimeiseen neljään vuoteen edes ollut mikroa kotona ja nyt kun tää on ollut meillä päivittäisessä käytössä, en kyllä ymmärrä miten oon pärjännyt! Mikro on väriltään tosiaan musta, joka sit taas sopii kahvinkeittimen ja tehosekoittimen kanssa keittiöön :)

Mulla on teille myös pari alejuttua Ellokselle:

Osta 3 ALE-tuotetta, maksa vain 2! 

(Tarjous koskee uutta tilausta Elloksen ALE-valikoimasta. Tarjous koskee alehintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja (punaiset hinnat). Alennus on voimassa 11.9.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. 

Tarjousnumero: 345421

50% alennusta tilauksesi kalleimmasta tuotteesta!

(Edut koskevat uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisävalaisimia, tapetteja ja mattoja. Edut ovat voimassa 30.9.2016 asti, ja ne voi käyttää vain kerran.)

Tarjousnumero: 345418

// Mitä tykkäätte meidän kodin uusista jutuista? Löytyykö muita jotka elää/ on elänyt ilman mikroa monta vuotta :)

2 kommenttia:

  1. Ellokselta löytää kyllä aina vaikka mitä kivaa!♥

    VastaaPoista
  2. elloksen sisustuspuoli on kyllä ihana ja niin tosi monipuolinen, tykkään!! oot kyllä löytäny ihania juttuja!<3

    VastaaPoista