tiistai 20. syyskuuta 2016

Uudet hiukset uudessa Ribellassa!

Oon itse käynytkin jo useita kertoja tutustumassa Ribellaan ja järkättiin ihan alussa blogitapahtumakin sinne (katso tästä) mutta itse salonkia pääsin testailemaan vasta tänään. Mulla on ollut lähes vuoden sama tukka päässä ja vaikka pidennysten kunto oli säilynyt super hyvänä, olivat ne kumminkin lyhentyneet niin paljon, että oli aika vaihtaa uuteen!


Pidennysten ja hiusvärin valinta on mulle nyt tummempihiuksisena tosi vaikeaa, sillä ennen riitti se pelkkä vaalennusväri ja vaalein pidennys mitä löytyi. Valittiinkin Iinan kanssa mulle pidennys, joka on jo valmiiksi tyvestä tummempi kuin latvasta, joten meidän ei tarvinnut värjätä pidennystä ollenkaan!


Mun vanhat pidennykset oli lyhentynyt jo noin 40cm "pitkiksi" joten nää 50cm pitkät tuntuu ihan super pitkiltä ja jopa ehkä vähän vierailta mun päässä. Laitettiin mulle sinettipidennykset, jotka mulla on muutenkin ollut nyt viimeiset kaksi vuotta. Tää on sellainen tekniikka, johon oon itse ollut pelkästään tyytyväinen ja vaikka pidennysten nosto kestää ikuisuuden, on se silti sen arvoista!


Alla näkyy ensimmäisen kuvan lähtökohta, joka oli kumminkin aika ok jos ajatellaan, että nää pidennykset oli mulla lähes vuoden! Toisessa kuvassa uudet pidennykset kiharrettuna. Mitään väriä ei mun päähän tällä kertaa laitettu ja mun olisikin tarkoitus vielä kotoota käsin sävyttää hiuksia yhtenäisemmäksi :)


Ribellasta löytyy salongin lisäksi mahdollisuus ostaa myös erilaisia pidennyksiä, joista veikkaisin teitä kiinnostavan eniten nää clipsipidennykset! Paikan päällä voi helposti vertailla mikä väri sopii juuri sulle, mikä pituus tuntuu parhaalta ja kysellä eri vaihtoehdoista. 


Ribellasta saa pidennysten lisäksi myös parturi- ja kampaamopalveluita, sokerointia, sekä ripsienpidennykset! Offerillalla on nyt Ribellalle ripsienpidennyksiin ihan älyttömän edullinen tarjous (35€) johon pääset tästä, sekä hiustenleikkaus, pesu ja föönaus (30€) tästä.

Mä oon itse tosi tyytyväinen mun uusiin pidennyksiin, hiusten laatuun sekä saamaani palveluun Ribellassa. Suosittelen ehdottomasti käymässä liikkeessä, jos satut olemassa Kampissapäin tai jos harkitset pidennysten ostoa tai päivitystä. Livenä on paljon helpompi ostaa hiukset, kuin tilata netistä :)

// Vastaan mielelläni kampaajani Iinan kanssa mihin tahansa Ribellaan, mun pidennyksiin tai hiuksiin liittyviin kysymyksiin kommenteissa!

4 kommenttia:

 1. hyvältä näyttää tukka! paljonko koko jutulle tuli hintaa ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) mulle laitettiin kolme pakettia sinettipidennyksiä ja yksi oli muistaakseni 32 e :)

   Poista
 2. Itellä meni hermot sinettien kanssa, kun tuntuvat teippipidennysten jälkeen niin epäkäytännöllisiltä hiusvärjäysten välissä ja nostojen vuoksi :/ Mutta hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on aika maku asioita ja mulla taas tosi negatiiviset kokemukset teipeistä :/ Kiitos <3 :)

   Poista