perjantai 23. syyskuuta 2016

Testissä laitekosmetologiaa!

En ole varmasti ainoa, joka viettää suuren osan päivästä koneella istuen ja kärsii sen vuoksi selkä ja niskakivuista. Oon joutunut vetämään paljon särkylääkkeitä, yrittänyt venytellä ja hieroa selkää, mutta mikään ei oo oikein tuntunut auttavan.


Löysin nettiä selaillessani ihan uuden jutun nimeltä Denas Vertebra, joka on siis laite, joka on suunniteltu selän erillaisten alueiden ja osien dynaamiseen sähköstimulointiin, sähköhierontaan sekä erilaisten elinsairauksien korjaamiseen ja kivun lievitykseen. Pakkohan tää oli testata ja kävinkin Studio Siltasaaressa Hakaniemessä Denas Vertebra hoidossa!


Laitteen päälle käydään makaamaan ja hoito tuntuu todella erikoiselta. Laitteen voimakkuutta voi itsekin säädellä ja suurimman osan ajasta hoito tuntui myös erittäin rentouttavalta. Kipu lievittyy usein jo ensimmäisellä hoitokerralla, vaikka kivun poistamiseen menisikin pidempään. 


Mulle jäi todella positiivinen fiilis hoidosta ja aijon ehdottomasti jatkaa Denas Vertebran käyttöä. Studio Siltasaaresta on myös mahdollisuus vuokrata laite kotiin, mikä on myös yks vaihtoehto jota oon miettinyt.


 Toinen hoito johon tutustuin oli Vacustyler - hoito. Vacustyler toimii käyttämällä imu- ja puristuspainetta, siis positiivista ja negatiivista atmosfääristä painetta. Alipaineen aikana käsiteltäville alueille, jalkoihin, virtaa verta ja happea. Tämä taas auttaa jalkojen särkyyn, turvotukseen, huonoon verenkiertoon, ääreisverenkiertohäiriöihin ja jopa diabetekseen!


Kokeilin myös samalla Dermio-happikasvohoitoaDermio on kasvohoitolaite, joka rikastaa ilman hapen negatiivisilla ioneilla, jotka johdetaan kasvoille asetettavan suojakuvun alle, ja josta ne imeytyvät suoraan ihoon sekä hengityksen välityksellä koko kehoon.

Tää ei oikeestaan tuntunut miltään, mutta oli todella mielenkiintoista tutustua ihan kokonaan uusiin laitteisiin ja menetelmiin. Jos jotain siellä ruudun toisella puolella kiinnostaa lähteä kokeilemaan Offerillalta löytyy tosi hyvä diili myös näihin. Diiliin pääset tästä!


// Ihanaa viikonloppua kaikille ♥ ja muistakaa käydä osallistumassa kosmetiikkapaketin arvontaan tästä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti