keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Syksyn must have kengät - Sneakers

Oot varmasti huomannut, että Niken, Adidaksen ja Puman sneakersit on ollut nyt tosi pinnalla. Kaikki tuntuu kilpailevan siitä, kellä on hienoimmat sneakersit ja jopa stalkataan ja mietitään kellä on aidot ja kellä feikit kesälomareissulta Kreikasta tai Espanjasta :D Multa löytyy itseltä niin Niken, Puman kuin Adidasenkin kenkiä ja oli muotia tai ei, onhan nää ihan törkeen mukavat jalassa ja päihittää epämukavat korkkarit ja nilkkurit anyday!

Tilaan omat kenkäni yleensä aina netistä ja esimerkiksi Spartoolta löytyy super hyvä valikoima kaikkia kyseisiä merkkejä, sekä paljon muita sopivaan hintaan :)


NIKE


Mun suosikit tän hetken kuumimmista Nike - malleista on AIR HUARACHE RUN ULTRA W ja ROSHE TWO W - mallit. Mitkä on teidän suosikit Niken malleista?

ADIDAS


Adidaksen kenkiä mulla löytyy näistä merkeistä eniten ja mun suosikit on perus Superstarit ja TUBULAR RADIALit

PUMA

Puma on mun tän hetken suosikki näistä kolmesta, sitä näitä kenkiä ei vielä ihan niin monella tuu Suomessa vastaan. Ostin mun omat FIERCEt jo alkukesästä ja ne pääsee nyt vasta kunnolla syksyn tullen käyttöön. Ootko sä lämmenyt Puman uusille malleille?

CREEPERS

Tää ei sinäänsä liity aiheeseen, mutta halusin kans listaa tän uutena trendinä mukaan. Tää villitys lähti Puman ja Rihannan suunnittelemien kenkien ansiosta liikkeelle ja nyt tuntuukin, että jokainen nettikauppa ja merkki myy näitä. Mä tilasin juuri omani beigenä, mutta en osaa vielä oikein sanoa pidänkö näistä vai en.. Mitä te ootte mieltä? Hot or not? :)

2 kommenttia:

  1. tilasit kengät muttet tiiä tykkäätkö edes niistä??? selvä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan normaalia tilata netistä/ ostaa kaupasta tuotteita ja sovittaa kotona ja sit palauttaa jos ei tykkääkkään tai tunnu omalta :D? Varsinkin kun tilaa netistä eikä pysty sovittamaan tai nähdä livenä, niin tuote on monesti erilainen kuin kuvassa.

      Poista