maanantai 12. syyskuuta 2016

Squad going - The Roof!

Käytiin viime sunnuntaina kaveriporukalla testaamassa The Roof - sauna, joka sijaitsee Lauttasaaressa. Olin kerennyt jo aijemmin käydä tsekkaamassa tilat paikan päällä ja kaikki näytti yhtä hyvältä mitä muistinkin! Sauna on niin suosittu, että ei saatu varattua sitä pe- tai la illaksi, mutta kyllä tää sunnuntaikin toimi tosi kivasti. Kaiken kruunasi vielä hyvä sää ja aurinko :)


Tehtiin myös oma drinkkibaari, josta jokainen sai käydä itse hakemassa ja tekemässä herkullisia drinkkejä omaan makuun. Drinkkibaarissa meillä oli useampi pullo New Amsterdam vodkaa, erilaisia mehuja ja limuja, limeä, mintunlehtiä, sokerilientä ja vichyvettä.

// New Amsterdam vodkasta on kyselty kovasti ja siitä lisää pääset lukemaan Alkon sivuilta tästä!


Saatiin Huippukivalta myös kotiinviemiseksi tytöille kivoja pikkulahjoja, josta riitti kyllä pojillekkin ihmeteltävää koko illaksi :D Tää on muuten super hauska idea myös tyttöjeniltoihin tai muuten vaan lahjaksi tyttökavereille!


Saunatila ei tietenkään olisi mitään ilman saunaa ja terassia, jossa pystyi vielä istuskelemaan koko illan, eikä edes ollut kylmä! Terassilta löytyi myös grilli, joka tuli mullekkin tosi positiivisena yllätyksenä ja grillattiin samalla luultavasti tän kesän ensimmäiset ja viimeiset makkarat :)


Koko porukkaa ei saatu kuvaan, sillä maanantain aikaisen herätyksen vuoksi osa tuli vain moikkaamaan nopeasti... Tässä kumminkin osa meidän porukasta♥


Kaiken kaikkiaan oli todella onnistunut ilta ja oli ihan mahtavaa tehdä jotain erilaista kaveriporukalla. Suosittelen erittäin lämpimästi The Rooffia kaikille, jotka haluaa kaveri- tai työporukalla kokeilla uusia juttuja ja tykkää saunoa rennosti :) The Rooffia pystyy seurata myös somessa @saunaontheroof ja #theroof - hashtagilla löytyy meidänkin porukan kuvia Instagramista!

// Postaus toteutettu yhteistyössä The Rooffin kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti