maanantai 26. syyskuuta 2016

Ratkaisu talvitakkikriisiin

Jälleen on se aika vuodesta, kun mittari alkaa uhkaavasti tippua alaspäin ja on aika vetäistä takki päälle lämmikkeeksi. Kesässä yks parhaista jutuista on ihan ehdottomasti se, että voi suoraa vain kävellä ulos ovesta ainoastaan balleriinat jalkaan sujauttamalla, eikä tarvi haudata itseään kaikenmaailman villapaitoihin ja kolttuihin.

Mulla on joka syksy sama ongelma, eli mistä löytää lämmin ja sopiva talvitakki talveksi, joka kestäisi paukkupakkaset, lämmittäisi mukavasti pepun alla bussipysäkillä istuessa, näyttäisi kumminkin kivalta muiden vaatteiden kanssa, ei olisi kumminkaan liian tylsä, eikä varsinkaan samanlainen kuin jokaisella vastaantulijalla?

Aikamoiset vaatimukset, mutta ongelmaan löytyi ratkaisu, kun tilasin useamman edullisen takin Bubbleroomilta ja pystyn tän yhden "supertakin" sijasta käyttämään useampaa edullista takkia, jota voi sitten vaihdella aina tilannekohtaisesti. :) Samalla ajattelin esitellä mun kaikki lemppari talvitakit.


KELSEY TIKATTU TAKKI VALKOINEN (Bubbleroom)


HEDI JACKET CAMEL  (Bubbleroom)


SIMBIRSK PUFFER MIDNIGHT (Bubbleroom)


BEIGE PAKSU TAKKI KARVALLA (New Look)


MUSTA BASIC TALVITAKKI (Mango)


RENTO BEIGE TALVITAKKI (Cubus)

Mikä/ mitkä takeista on sun suosikit? Löytyykö muilta samoja takkeja? :)

Toivottavasti sain näillä kuvilla teillekkin inspistä talvitakkien hankintaan, tai kaivamaan jonkun vanhan ihanuuden kaapista uudelleen käyttöön :) Lämmintä päivää kaikille♥

1 kommentti:

  1. Mun suosikki näistä on toi bubbleroomin musta! Mulla on ihan älytön määrä talvitakkeja ja haaveilen silti yhdestä uudesta takista joka vuosi.. :D

    VastaaPoista