lauantai 10. syyskuuta 2016

Get The Look - kolme asua edullisemmin

Mua on harmittanut jo pidemmän aikaa, kun lähes kaikki bloggarit joita seuraan käyttävät todella hintavia vaatteita ja suosivat kalliita merkkejä. Näistä useat seuraajat saa varmasti inspistä ja haluaisi ostaa saman jutun,  mutta hinta saa silmät pyörenemään. Mä en oo itse ikinä nähnyt mitään ideaa käyttää satoja tai tuhansia euroja kenkiin, laukkuun saatika vaatteisiin. 

Tästä inspiroituneena kokosin kolme kollaasia teemana rento- hienostunut-työ ja juhla asu. Jokainen kollaasi on koottu tän hetken trendeihin pohjautuen ja osa tuotteista on sellaisia, mitä varmasti osalta löytyykin jo valmiiksi kaapista (esim Timberlandit.)

Toteutin jokaisen asun mun vaatekaapista löytyneistä halvemmista versioista ja samalla toivottavasti joku teistä saa inspistä edullisemmista, mutta tyylikkäistä tuotteista!

RENTO ASU


Villapaita - Bubbleroom 37€ Farkut - Fashion nova 28€ Kengät - Lamoda 26€ Reppu - Lamoda - 20€

TÖIHINTakki - Bubbleroom 85€ Paita - AX Paris 20€ Farkut - Fashion Nova 27€ Saappaat - Ego 30€

KAUPUNGILLEVillamekko - Fashion Nova 30€ Kengät - Lamoda 30€ Laukku - Zara - 25,99€

JUHLAAN


Mekko - Go Jane 39€ Kengät - Lamoda 32€ Laukku - Zara 29€

Jos mä oisin miljonääri, aivan varmasti ostaisin kyseiset tuotteet näinä hintavampina versioina, mutta näin tavallisena tallaajana päädyn käyttämään tyytyväisenä "säästöversioita" :) 

Mikä/ mitkä mun stailaamista asuista on sun lempparit? Mun oma suosikki on tää alin juhlalookki. Tää mun mekko on mun lemppari ikinä ja käytin sitä mm mun viimevuoden synttärijuhlissa. Myös kaupungille - asun villamekko ja kengät on mun tän syksyn lempparihankinnat :)

// PSST! Vielä ois huomiseen asti aikaa osallistua Tuhoa tylsyys -kilpailuun! Voittaja pääsee tapaamaan kaverinsa kanssa mua Helsinkiin hyvän naposteltavan ja juoman äärellä. Palkintoon kuuluvat myös matkakulut sekä yöpyminen hotellissa. Voittaja valitaan ensi maanantaina. Kilpailuun pääset TÄSTÄ!

1 kommentti:

  1. Eka asu oli mun lemppari :) jotenkin noi timberland nilkkurit ja farkut toimii :) <3

    VastaaPoista