keskiviikko 14. syyskuuta 2016

Esittelyssä lemppari Lush - tuotteet

Mulla on jo pitkään ollut tarkoitus kirjoittaa teille Lushin tuotteista, mutta se on aina jostain syystä jäänyt. Toki Lushin tuotteita on vilahdellut mun kuukauden suosikit - postauksissa tai muissa kauneudenhoitoon liittyvissä postauksissa, mutta kokonaista postausta pelkästään näistä ihanuuksista en ole vielä tähän päivään mennessä kirjoittanut!

Oon lähiaikoina hankkinut entistä enemmän Lushin tuotteita ja sain myös blogini kautta ihan mahtavan tilaisuuden saada uusia tuotteita testaukseen. Tässä esittelyssä olisikin mun oma Lush - kokoelma, omat suosikit ja vinkit teille :)


Magical Moringa voide on tarkoitettu kasvoille. Tuote sisältää mm arganöljyä Marokosta, moringaa ja sheavoita Ghanasta. Nää kaikki tuntuu kasvoilla ihanan luonnolliselta ja jättää pehmeän fiiliksen. Lemony Flutter - käsivoide on ollut mun kuivien käsien pelastus! Se korjaa, kosteuttaa ja pehmentää kuivat ja kipeät kynsinauhat ja samalla myös kantapäät, kyynärpäät ja varpaatShamppoota ja hoitoainetta tilasin myös Lushilta testaukseen ja hiuksia varten valkkasin Retread - hoitoaineen, joka vahvistaa hiuksia kolminkertaisesti. Hoitoaine yhdistää saumattomasti soijamaidon, jogurtin ja tuoreen melonin. Shampoona mulla on nyt käytössä Fairly Traded Honey. Sambialainen reilun kaupan hunaja ja tuotteen kukkaisöljyt tekee hiuksista silkkisen pehmeätja ihanan tuoksuiset!


Ocean Salt on tarkoitettu ihon kuorintaan. Tuore limetti, kookosvoi ja merisuola tekevät tästä kasvo- ja vartakuorinnasta tehokkaan ja trooppisen kokonaisuuden. Cup O'coffee on ihana virkistävä kasvonaamio. Naamio tuoksuu tuoreelta, vastajauhetulta kahvilta. Tuoksuun oman lisänsä antavat paahdettu kookos, vetivert ja korianteriöljyt. 


Comforter suihkugeeli on kosteuttava, marjainen ja tuoksuu ihanalta mustaherukalta ja sypressiltä. Tuote on täysin vegaaninen ja plussaa vielä ihanasta pinkistä väristä!


Mun ykkös suosikki Lushilta kumminkin on kylpypallot tai miten mä yleensä kutsun, eli kylpypommit :D Jos meillä olis kotona amme, näitä olis mulla ehdottomasti kaapit täynnä. Hetki sitten mun Snapcatissä näkyikin kylpypallo käytössä ja siitä tuli valtava määrä ihmettelyä. Lupaan ensikerralla tehdä kylpypalloistakin blogiin juttua, kun pääsen taas jonnekkin kylpemään!

// Löytyykö täältä muita Lush faneja? Mikä sun lemppari tuote on lushilta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti