torstai 25. elokuuta 2016

Täällä mä työskentelen!

Sain ihan mahtavan tilaisuuden päästä Jyskin kanssa yhteistyöhön ja sen vuoksi myös ikioman ihanan työnurkkauksen. Mun tarvi enää tehdä työjuttuja istuen sohvalla/ sängyllä/ meikkien seassa.  Sen sijaan hoidan mun hommat mukavasti uudella ABBETVED - työpöydällä (109€). Halusin kerrankin sisustukseen jotain muuta väriä kuin pelkkää valoista ja tää kumminkin sopii muuhun sisustukseen tyylinsä vuoksi.

Tuoliksi valitsun mukavan tuntoisen ja näköisen KALVEHAVE - tuolin (99€), johon kuuluu harmaa pehmuste.Vaatteet on iso osa mun päivittäistä puuhastelua ja niitä myös lähetetään mulle blogin ja instagramin vuoksi. Kokoan yleensä tähän GUDME vaaterekkiin (26,99€) kaikki mun hetken lempparivaattet ja asusteet, sekä vaatteet jotka mun pitää kuvata sillä viikolla. Arvaako joku mikä mun lempiväri on tällä hetkellä? ;)


Oon sen verrran vanhanaikainen ihminen, että tykkän edelleen käyttää pöytäkalenteria ja DITMAR ilmoitustaulua (7,99€). Tähän liimailen aina seuraavan päivän to do- jutut ja muut muistutukset. 


Eteisen käytävä johtaa suoraan työnurkkaukseen ja valisin siihen samaan harmaaseen teemaan sopivan Penkki EGEDALin 109,- joka onkin mun uusi lemppari. Myös kaikki meidän ystävät ovat kehuneet kuinka mukava tässä on istua ja siihen saa kätevästi laitettua valmiiksi aina seuraavan päivän vaatteet.


Työpisteestä vielä mukavamman tekee super lämmin CIKORIE huopa (59,99€) sekä tyylikäs Koristetyyny SYLBLAD (9,99€) 


Huoneen nurkassa on myös pieni "chillauspiste" jossa pystyy myös istuskella läppärin kanssa tai vaikka kuvailla uusia juttuja blogiin söpön NEBLE rahin (49,99€) päällä. Mä en oo mikään viherpeukalo, joten työhuone sai Tekokasvin THROULF (5,99€) piristykseksi :)

// HOX! Postaus on toteutettu yhteistyössä JYSKin kanssa. Syntymäpäiväkampanja alkaa ensi maanantaina 29.8, jolloin starttaa kilpailu, jossa sä voit voittaa 500€ sisustusrahaa! Muistuttelen teitä vielä maanantaina kisasta ja laitan teille kilpailuun johtavan linkin.

5 kommenttia:

 1. tossa ekassa kuvassa ei mun mielestä näytä hyvältä, kun on niin montaa eri puun sävyä! lattia, pöydän runko ja tuolin jalat kaikki eri sävyä :( muuten ihan kivoja juttuja!

  mä tarttisin kanssa jonkun tollasen penkin eteiseen, mutta mun eteinen on niin tyhmän mallinen ettei siihen mahdu ku joku ihan pieni palli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Joo noi ekat kuvat on otettu eilen kaatosateen aikana et noi kuvat on tosi epäedustavii väritykseltään.. Meidän lattia on oikeesti paljon vaaleempi ja lähes samaa sävyy juuri tuolinjalkojen kanssa :)

   Joo toi penkki on kyllä super kätevä! Ehkä sit tulevaisuuden asuntoon ;)

   Poista
 2. Oi näyttää tosi kivalta sisustus :) varsinkin toi pöytä josta tykkään, itekki olen harkinnut uuden pöydän ostamista. Tämä voisi olla vaikka yksi vaihtoehto.

  VastaaPoista
 3. Ihanalta näyttää.äänestän tätä on eniten minun näköinen tai paremminkin haluaisin tämän näköisen nurkkauksen.Eteisen rahi on huippujuttu.

  VastaaPoista
 4. Mistä tuo harmaa valkoinen matto on ostettu?:)

  VastaaPoista