lauantai 20. elokuuta 2016

Kesän parhaat palat 2016

Kesä alkaa olla ihan lopuillaan, joten aattelin koota yhteen lempparijuttuja tältä kesältä. Nää ei oo missään järjestyksessä, eikä kaikista jutuista löytynyt kuvia.. Kesä oli tosi onnistunut kaikin puolin ja tuli kokeiltua ja tehtyä tosi paljon uusia siistejä juttuja, tutustuttua ihaniin ihmisiin, käytyä uusissa paikoissa, rentouduttua ja olla ystävien, perheen ja poikaystävän kanssa. Mitä muuta siis voi toivoa :) Nyt sit vaan eteenpäin kohti uutta!

TURKKI & KREIKKA


Tää oli ehdottomasti kesän paras viikko ja tässä yhdistyi kaikki mun lemppari asiat. Vaikka mittari näytti melkein neljääkymmentä joka päivä, en ois kyllä vaihtanut yhtään astetta pois! Oli niin ihana nähdä kaikkia mun sukulaisia ja perhettä, sekä ihan vaan olla ja rentoutua. Kiitos vielä Nepulle parhaasta matkaseurasta <3

(Turkki & Kreikka My Week videoon TÄSTÄ)

WEEKEND FESTARIT


Just kun kerkesin pari viikkoa aijemmin täällä haukkua Weekendit ja painottaa, etten ole menossa tänäkään vuonna paikalle, sain yllättävän kutsun festareille josta ei voinut kieltäytyä :) Oltiin ihan parhailla paikoilla seuraamassa festareita perjantaina Iinan kanssa ja tää oli kyllä kans ehdottomasti yks kesän kohokohdista <3

BLOGGAAJIEN KESÄJUHLAT


Vaikka olin itse järjestäjän roolissa kesäjuhlissa, tapahtuma pääsi mun parhaisiin paloihin loistavan seuran, ruoan ja fiiliksen vuoksi. Caverna on kyllä sellainen paikka, jossa suosittelen jokaista käymään ainakin kerran!

(Myday videoon TÄSTÄ)

YHTEINEN AIKA ÄIDIN KANSSA


Äidin kanssa vietettiin heinäkuussa tosi kiva viikko Helsingissä ja käytiin testailemassa useampia herkkurafloja Helsingissä! Meidän lempparit oli Loiste ja Treffi Pub, joita myös suosittelen kovasti kaikille :)

RUSH w/ Timo


Käytiin Timon kanssa pomppimassa Rushissa alkukesästä, kun bongattiin Offerillalta hyvä tarjous! Onneksi lähdettiin testaamaan kyseinen paikka, sillä oli ihan super hauskaa ja tarkoitus oliskin mennä uudestaan vähän isommalla porukalla käymään uudestaan :)

HOHTOGOLF & HOHTOKEILAUS


Nää kaks oli ihan loistavia paikkoja hengailla ystävien kanssa ja samalla tehdä jotain uutta ja siistiä! Hohtogolf oli näistä kahdesta mun oma lemppari, mutta kyllä tuo keilauskin tulee tosi hyvänä kakkosena :)

TUPARIT & VIIVIN SYNTTÄRIT & MUUT JUHLAT


Kesään mahtui myös paljon juhlia, etkoja ja erilaisia tilaisuuksia jossa oltiin vähän kilistelemässä kuppia ystävien kanssa. Tuparit ja Viivin synttärit jäi näistä parhaiten mieleen myös super herkullisten tarjoiluiden vuoksi ;)

(Tuparivideoon TÄSTÄ)
MUN TYÖ


Viimeisenä listasin mun työn, joka ei ehkä ihan kaikille tulisi parhaana jutttuna mieleen kesästä. Mulla kumminkin on tällä hetkellä sellaiset työt, joista nautin täysin enkä vaihtaisi niitä mihinkään! Teen just sitä mistä tykkään sellaisten ihmisten ja paikkojen parissa, joista pidän ja työ tuntuukin enemmän rakkaalta harrastukselta, kuin työltä. 

// Kiitokset vielä kaikille jotka on ollut mukana menossa nyt kesällä ja kiitos teille ihanuuksille jotka ootte jaksanut seurailla mun höpinöitä täällä koko kesän ajan! Tästä on tosiaan hyvä jatkaa eteenpäin kohti syksyä ja joulun odotusta 

1 kommentti:

  1. joku weekend festareiden tiimistä näki sun postauksen ja kutsu sut :D:D

    VastaaPoista