sunnuntai 7. elokuuta 2016

Ihonhoitoa ennen aurinkolomaa

En muista oonko täällä aijemmin kertonut, mutta lähden ens viikon torstaina 11.8 Turkkiin. Oon oottanut tätä koko kesän ja tää tuli kyllä super hyvään saumaan, sillä ainakin mun puhelimen säätiedotteen mukaan koko ens viikko näyttää tosi kylmältä ja sateiselta.

Oon alkanut jo pakkaamaan aikaa sitten ja yks juttu mitä odotan eniten lomalta on täydellinen rusketus. Tän ja ihonhoidon valmistelun voi ja kannattaa aloittaa jo Suomessa, ettei iho vaan pääse palamaan reissussa :)


Mä kävin viime maanantaina mun vakkarisolkun yhteydessä olevassa Acapulco - kauneushoitolassa ihon kuorinnassa ja rasvauksessa. Hoidon hinta oli ainoastaan 30€ ja jo pelkkä kuorinta jätti iholle aivan ihanan ja pehmeän tunteen. Rasvaus oli myös tosi jees ja sitä ei voi ikinä tehdä liikaa :)

Acapulcon sivuila löytyy todella laaja valikoima erilaisia hoitoja erin ikäisille ja kummallekkin sukupuolelle. Suosittelen todella lämpimästi, mun iho oikein hehkuu! Paikka on siis Malmin Fresh Solarium Clubin yhteydessä, josta kerroinkin teille taas pari postausta takaperin. 


Oon valmistautunut lomaan myös solkussa ravaamalla ahkerasti. Oonkin useita kertoja kirjoitellut täällä näistä solkkurasvoista, joita käytän aina solariumiin mennessäni. Tän hetken suosikit on nää kaksi rasvaa, joista lisätietoja voi lukea halutessaan täältä :)


Kasvoille otin ihan kunnon rasvan testaukseen. Mulla on kasvot huomattavasti muuta kroppaa vaaleammat, joten yritän kaikin keinoin välttää naamasta palamista :D Viime kerralla tän kanssa ei mennyt ihan putkeen, joten nyt pitää olla super varovainen!


Aurinkorasvaksi ostin kaksi eri tuotetta, toisen rasvana ja toisen öljynä. Oon jo sen verran ruskee, että uskallan käyttää pienempää suojakerrointa. Silti pitää muistaa olla varovainen ja lisätä rasvaa tarpeeksi usein. Öljyn otin mukaan loppuviikkoa ajatellen, jolloin pitäis olla jo kunnon rusketus päällä :)


Protan Perfectly Pink moisturiser on tarkoitettu ihon kosteutukseen koko matkan ajan. Tää on ollut mulla vakkarirasvana myös Suomessa solkun jälkeen. Myös aloe vera on mulla ostoslistalla, mutta se kannattaa ostaa sit vasta Turkista.

Mä palailen teille vielä muutaman kerran ennen torstaita ja sen verran voin paljastaa, että luvassa on yks paljon toivottu video, meikkijuttuja ja arvonta jossa on ihan huippu palkinto tiedossa :) 

// Ihanaa sunnuntaita kaikille ja muistakaa nauttia vikoista kesäpäivistä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti