keskiviikko 31. elokuuta 2016

Elokuun suosikit

Ajattelin pitkästä aikaa tehdä kuukauden suosikit postauksen ja tällä kertaa teemana kosmetiikkatuotteet. Nää on lähes kaikki mulle uusia tuotteita, jotka on ollut testauksessa ja tehneet suuren vaikutuksen. Osa taas vanhoja kestosuosikkeja jotka pääsevät jälleen kerran mun kuukauden suosikkilistalle ja teille pitkästä aikaa esittelyyn :)


Vaseline spray rasva on laiskan ihmisen kuten mun pelastus! Sain omani Livboxin kautta ja kerkesin käyttää jo koko pullon. Just eilen kävin Cittarista ostamassa uuden :) Näitä oli muistaakseni kolmessa tai neljässä muussakin Vaseline- rasvassa spray - muodossa, mut tää vaikutti kyllä kaikista lupaavimmalta. Ihan best tuote!


Lushin tuotteet on vasta nykyään päässyt mulla arkikäyttöön ja tää shower cream tekee suihkuhetkistä vieläkin nautinnollisemman! Tuote on ihan pinkkiä väriltään ja tosi runsasta, sekä glitteristä. Oon nyt käyttänyt tätä jo pari kuukautta ja puteli on edelleen melkein täysi!


Invisibobble nano ponnarit on ollut mun koko kesän pelastus nopeisiin, helppoihin kampauksiin. Oon pitänyt tosi paljon erilaisia lettejä ja nää on just täydelliset niihin. Omani oon tilannut Beauty Pop Upilta ja näitä löytyy useammissa eri väreissä + läpinäkyvänä!


Kasvojenhoitoon käytän päivittäin tätä Macin kasvorasvaa, joka on mun kestosuosikki, sekä uutena tulokkaana tämäkin LivBoxista löydetty Lumenen " Glow reval" kirkastava pikakasvohoito. Plussaa vielä pakkauksen isosta koosta!


Kestosuosikit: Axen tyttödödö, Eosin sheivaus voide, sekä "paw paw" käsivoide.


Lisää Lushin ihanuuksia, jotka ovat olleet koko elokuun kovassa käytössä. Nää kaks pääsi kokeiluun ekaa kertaa ja aijon kyllä ostaa jatkossakin! Kyseessä siis kasvonaamio ja jalkamaski. jotka kummatkin tuoksuvat todella herkullisilta.


Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Milanin meikit, jotka ovat myös tilattu Beauty Pop Upista. Näissä on tosi hyvä pigmentti, sekä hinta-laatusuhde. Mun lemppareita onkin ollut nää yksittäiset luomivärit, sekä huulipunat. Huulipunien hinta on ainoastaan 11€, joten näitä on tullut haalittua useampiakin :)

// Löytyykö muilta samoja suosikkeja? Olis kans kiva kuulla tuotteista, mitä kannattais ehdottomasti testata :)

Aurinkoista päivää kaikille ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti