lauantai 16. heinäkuuta 2016

Miten palauttaa kadonnut motivaatio?

Mä en tiedä muista, mutta mulla on nyt varsinkin kesän tullen treenimotivaatio täysin kadoksissa ja nää huonot ilmat pistää masentamaan. Alkaa jo tuntua, että tänä kesänä ei pääse ollenkaan rannalle ja viime kesänä siellä tuli käytyä varmaan säälittävät viisi kertaa.. Mulla on kumminkin vielä matka turkkiin edessä, joten nyt on pakko tarttua itseä niskasta kiinni ja lopettaa löhöily ja turha herkuttelu :)

Listasin alle muutaman jutun, joka on ainakin itsellä tuonut motivaatiota takaisin ja houkutellut taas urheilemaan ja liikkumaan. Toivottavasti näistä on apua myös muille!

TREENAA KOTONAMulla ei edellisessä asunnossa ollut mitään mahdollisuutta tehdä kotona oikeestaan muuta kuin nukkua, sillä mun asunto oli ainoastaan sen 18 neliötä. Nyt kun meillä on paljon ylinmääräistä tilaa, oon hankkinut muutamat kätevät jutut, jolla voi laiskoina tai kiireisinä päivänä treenata myös kotona! Nää kaikki pinkit ihanuudet on tilattu Gorilla Sportista, ja oon himoinnut pinkkiä jumppapalloa, kahvakuulaa ja painoja ikuisuuden! Vihdoin nää on mun ja en jaksa oottaa et pääsen testailemaan näitä :)

UUDET TREENIVAATTEETTää on ihan sama juttu kuin muittenkin uusien vaatteiden kanssa, eli tekee mieli vaan päästä käyttämään niitä ja fiilis on vaan niin hyvä! Käy siis penkomassa vaikka vikoista alennusmyynneistä itsellesi uudet treenivaatteet niin eiköhän ala tehdä mieli salille ;)

ULKOILE MAHDOLLISIMMAN PALJONTää on sellanen mitä oon itse tehnyt näistä eniten eli oon lenkkeillyt tosi paljon, pyöräillyt paikasta toiseen ja vähentänyt metrolla ja muilla kulkuvälineillä liikkumista. Lyhyet matkat menee kivasti auringonpaisteesta nauttien vaikka töihin ja takaisin. 

ALOITA UUSI HARRASTUS
Mä oon pitkään halunnut aloittaa jonkun uuden harrastuksen, mutta en tykkää käydä missään yksin. Löydettiin mun poikaystävän kanssa Offerillan sivuilta (ylläri) ihan huikeen kuuloinen TanssiBuumi tanssin alkeiskurssi, jonne mennään yhdessä elokuun lopusta alkaen :) Kurssin hinta oli vaivaiset 25€ joten vaikka se ei sit oiskaan se oma juttu, ei kyllä menetä juuri mitään!

Diilin pystyy tsekkaamaan suoraa tästä, jos jotakuta kiinnostaa :)

HYÖDYNNÄ HUONO SÄÄ KÄYMÄLLÄ SALILLASalille menoon mulla on ihan kokonaan motivaatio hiipunut ja se johtuu myös siitä, etten tykkää käydä siellä yksin. Tuntuu et treenistä saa paljon enemmän irti kun tsemppaa toista ja toinen tsemppaa sua. Mun salikaveri lopetti meidän salilla, joten pitää etsiä joku muu mukaan tai sit vaan ottaa niskasta kiinni ja mennä yksin treenaamaan :)

Jos mikään aijemmista ei nappaa...


LATAA ITSELLESI POKEMON GO


Jos et vieläkään löytänyt kadonnutta motivaatiota, sun pitää vaan ladata itsellesi Pokemon go puhelimeen ja alkaa Pokemon kouluttajaksi! Tässä tulee ainakin käveltyä varmasti enemmän kuin tarvisi ja koluttua kaikki lähialueen metsät ja pusikot ;)

// Siinäpä olis muutama vinkki :) Olis ihan mahtava kuulla kans teiltä vastaavia vinkkejä! Toivottavasti joku edes sai tästä jotain irti ja toivottavasti kaikilla on ihana kesä sitten kotona, salilla, festareilla, ulkomailla, töissä tai ihan missä ikinä oletkin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti