tiistai 12. heinäkuuta 2016

Lemppari ruokapaikat Helsingissä

Multa on kysytty niin miljoona kertaa juurikin näistä kolmesta ruokapaikasta, jossa nykyään tulee käytyä ehkä turhankin usein. Tottakai ateriat on aina pitänyt kuvaa mun my storyyn ja tätä kautta oon saanut erilaisia kysymyksiä sijaintiin, hintaan, ruokiin ja muuhun liittyen. Mun blogissa ei oo myöskään ikinä ollut tän tyylistä postausta ja ruokapostauksetkin ovat tosi vähässä, joten katsotaan mitä tykkäätte tän tyylisistä postauksista. Jos kiinnostusta löytyy, voisin tehdä jonkun k-18 version lemppari baareista Helsingissä? Let me know :)

Treffi pub & bistro


Treffi Pub & Bistro sijaitsee ihan Herttoniemen metroasemaa vastapäätä. Herttoniemen metroasemasta tuli itselle ennen horror kauhukuva mieleen, mutta kun siitä käveee muutaman metrin eteenpäin ei voi olla haistamatta Treffistä kantautuvaa herkullista tuoksua!

Kyseessä on siis baari/ravintola josta löytyy joka päivä jopa 24:00 asti laidasta laitaan niin herkkuruokia, pientä naposteltavaa, juotavaa sekä maailman parhaat jälkkärit. Oon saanut myös mun kaverit ja poikaystävän ihan hurahtamaan tähän paikkaan ja tän sijainnin vuoksi täällä tulee käytyä nykyään ainakin kerran viikossa joko lounaalla, kahvilla tai sit ihan viettämässä itaa :)

Twist Cafe Kamppi 

 

Twist Cafe Kamppi on äskettäin avattu kahvila joka löytyy siis Kampin kauppakeskuksen kakkos kerroksesta. Ensinäkin täytyy mainita, että Twistissä on edulliset hinnat, mutta sitäkin herkummat salaatit ja jälkiruoat. Mä en itse pysty juomaan kahvia ollenkaan, mutta oon maistellut mm. jääteetä, mehua ja paikalla on myös a oikeudet.

Kuten moni mun Snapchattiä seurannut tietää, rakastan keksejä! Nää Twistin picnic kassissa mukana tulevat keksit on oikeesti maailman parhaita ja hakkaa mun kestosuosikit eli Subin keksit 5-0 :)

Kung Food Panda


Viimeisenä mutta ei vähimpänä Kung Food Panda ravintola, joka löytyy Ristikosta, Sellosta sekä Myyrmannista. Oon itse käynyt syömässä Sellossa sekä myyrmannissa ja viimeksi kun kuvasin Pandan ruokia snäppiin mun viestit räjähti, enkä yhtään ihmettele miksi! 

Pandassa ideana on, että voit itse koota annoksen haluamistasi vaihtoehdoista. Hinnat ovat todella edulliset ja mikä parasta paikalta löytyy myös erikoiskahveja ja erilaisia jälkkäreitä. 

// Ootko sä käynyt testaamassa jotain näistä paikoista? Olis kans huippua kuulla teiltä suosituksia eri ravintoloista ja kahviloista pk- seudulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti