sunnuntai 3. heinäkuuta 2016

Kesän must have tuotteet auringonottoon

Heinäkuussa mennään ja nyt kun on sen verran hyvät säät ajattelin kirjoittaa teille mun aurinkorasvoista ja muista tuotteista, joita käytän aurinkoa ottaessa, sekä auringonoton jälkeen. Tosi moni käyttää vauvaöljyä auringonoton yhteydessä, mutta mä oon kuullut asiantuntian suusta, että se on täyttä huuhaata. Vauvaöljy ei sisällä mitään rusketusta edistävää ainesosaa ja öjyinen lookki vain hämää silmää. Eli suosittelen skippaamaan babyoilin tänä kesänä ja tutustua näihin alla oleviin tuotteisiin, joilla saa takuuvarman rusketuksen ;)


Hawaiian Tropic -aurinkovoiteet

Nämä kaksi kaveria tulivat kätevästi samassa pakkauksessa. Kyseessä on siis matkapakkaus, jossa Satin Protection Sun Lotion -aurinkovoide Spf 30 sekä Protective Dry Oil -aurinkoöljy, Spf 15.Malibu Bronzing rusketusöljy niille, joilla ei ole palamisen kanssa ongelmia. Tuotteen SPF eli sun protection factor on ainoastaan 2, joten tiuhaan tahtiin lisäilyä ei katsota pahalla. Tuoksuu Malibun maailmankuululle kookospähkinälle (tropical coconut). 


Malibu Bronzing Butter eroaa reilusti niin öljyistä kuin aurinkovoiteistakin. Tuote on “vartalovoi”, joka sulaa käsiesi välissä, eikä jätä ihoasi tahmeaksi. Sisältää antioksidantteja sekä karoteeniä. Tuotteen suojakerroin on 2. Yksinkertainen ohje kuuluu: levitä, istu alas ja anna auringon vaikuttaa!Body Butter Coconut toimii halutessasi kosteusvoiteena tai after sunina. Tuotteen koostumus antaa 12 tunnin kosteutuksen, joka jättää ihon  pehmeäksi varustettuna eksoottisen kookoksen tuoksulla. Lopputuloksena on kokonaisvaltainen rauhoittava kosteutus.


Kosteuttava huulivoide, joka suojaa auringolta, tuulelta ja kylmältä. Sisältää puuvillansiemenöljyä. Suojakerroin 30, eli sopii myös ulkomaille mukaan. Näiden maut on ihanat trooppinen maku, mango ja minttu.


Jos et kerkeä töiltäsi ulos nauttimaan auringosta, tai loppukesästä tulee sateinen voidaan me kaikki yli 18 vuotiaat onneksi turvautua solariumiin.

Australian Gold - Cheeky Brown

Lupaa tumman ja nopena rusketusketuksen Cheeky Brownin sisältämillä luonnollisilla ruskettajilla. Australialaiset öljyt, A- ja E-vitamiinit ja yrtit luovat ihoa hoitavan yhdistelmän, joka antaa maksimaalisen rusketuksen. Tää on siis tarkoitettu ainoastaan solariumiin messiin. Älä käytä muita kuin solariumiin tarkoitettuja tuotteita solkussa.

Psst! Lue lisää solariumin käytöstä ja rasvoista tästä ja tästä postauksesta.

// Nauttikaa auringosta ja lomasta ja muistakaa suojata kaunista ihoanne♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti