maanantai 4. heinäkuuta 2016

Keilaamassa

Multa on kyselty nyt niin paljon somen kautta Offerillan sivuista, jota käytän nykyään ihan koko ajan. Ajattelin kertoa lyhyesti mistä tässä oikein on kysymys. Sivuilta löydät erilaisia palveluita, jotka voit ostaa tosi edullisesti itsellesi. Esimerkiksi me ostettiin mun ystävien kans just hothokeilaus Kampissa tunniksi ja tää oli ihan huippu juttu!

Meitä oli yhteensä kuusi ja oikea hinta tais olla 40e ja me maksettiin tästä ainoastaan 20e joten todellakin kannattaa tsekkaa Offerillan sivut *klick*,jos haluaa säästää :)

 

Paikka sijaitsee Kampin kauppakeskuksen nelos kerroksessa. Me oltiin paikan päällä reilu tunti ja siinä ajassa kerkesi kyllä tosi hyvin keilaamaan, vaikka meitä oli kuusi. Vaikka mun heitot oli lähinnä koomisen näköisiä ja voittoa ei tullut kovasta yrityksestä huolimatta, mulla oli ihan älyttömän hauska ilta ihanien ihmisten kanssa :)


Tällainen yhdessäolo on ihan parasta ja päihittää baareilun ja kännissä örvellyksen 100-0. Suosittelen jokaista kokeilemaan tän kesän aikana ainakin yhtä sellaista asiaa, jota ei oo aijemmin tehnyt. Mulla näitä on kertynyt juuri Offerillan kautta jo useampi, sillä kävin myös elämäni ekaa kertaa hieronnassa viimeviikolla! Valitettavasti sieltä mulla ei ole kuvasaldoa ollenkaan, sillä keskityin ainoastaan rentoutumiseen ja oli kyllä todellakin kokeilun arvoinen juttu :)

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille♥

Psst! Kävitkö jo osallistumassa edellisen postauksen arvontaan? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti