torstai 16. kesäkuuta 2016

Uskallatko kokeilla?

Oon pitkään halunnut mennä testaamaan hohtogolffia ja tänään mentiin vihdoin pienellä kaveriporukalla testailemaan. Paikka jossa oltiin oli Hohtogolf West Coast ja alennusliput kaksi yhden hinnalla bongattiin Offerillan sivuilta. West Coast on ihan Helsingin keskustassa ja toinen samanlainen löytyy ilmeisesti myös Flamingosta Vantaalta. Pääsyliput tais olla normaalisti 17e/ henkilö joten todellakin kannattaa tsekkaa Offerillan sivut *klick*, jos haluaa säästää :)


Paikka oli vielä siistimpi mitä kuvittelin, nimittäin koko paikka oli kauhuteemainen ja jokaisella radalla oli erilainen teema: esim zombie, hautausmaa, pellehuone.. Mä oon kiljunut tänään kuin pikkulapsi kummitusjunassa ja varmaan kovempaakin, mut oli kyllä ihan super hauskaa :D


Paikanpäällä oli tosi hämärää ja se tietenkin lisäsi jännitystä. Valitettavasti myös kuvat ovat aika tummia. Osa kerkesikin bongailla meidän seikkailuja ja kiljumista liveajassa jo Snapchatin puolella :)

Onko muut käyneet testaamassa? Ois kans kiva kuulla teiltä mitä te tykkäätte tehdä kavereiden kanssa porukalla ja jotain kivoja vinkkejä Helsingin suunnalta :)
Pssst! Mun vanha instagram on palautettu takaisin ja toimii taas vanhalla tutulla nimimerkillä @momomaru1 Siellä onkin kiva kosmetiikka-aiheinen kilpailu käynnissä :)

Jos tarkempi info kilpailupaketista kiinnostaa, sen esittely löytyy mun Snapchain mystorysta nimimerkillä @momomaru1

//Kiitos kaikille jotka auttoi mua saamaan käyttäjän takaisin ja muistakaa tekin pitää salasanat salassa, vaihtaa niitä säännöllisin väliajoin ja miettiä mitä someen julkaisee! Ihanaa päivää kaikille <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti