keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Tukkalääkärissä

Välillä on hyvä uskaltaa kokeilla uutta ja niin mä tein tän viikon maanantaina. Nimittäin kokeilin uutta kampaamoa ja kampaajaa ja onneksi kokeilin, sillä en oo oikeesti ikinä ollut näin tyytyväinen lopputulokseen. Mun hiuksista tuli samalla vähän erilaiset kuin aijemmin, mutta tääkin pelkästään hyvällä tavalla.

Paikka jossa kävin on nimeltään Gyyli ja se sijaitsee Helsingissä Kampissa, osoitteella Kalevankatu 26. Gyyliin oli helppo kävellä suoraa Kampin metrikseltä ja paikka oli ihan super hieno, mutta samalla fiilis oli tosi rento. Facebook sivut tästä.


Lähtökohtana oli tämä hirvitys, johon ei oltu tehty mitään noin kahteen kuukauteen. Väri oli haalistunut pois, tyvikasvu kukoisti ja kosteisiin hiuksiin oli jäänyt ponnarista vielä hieno raja. 


Värjäyksen yhteydessä laitettiin mulle Olaplex hoito, joka oli ihan uusi tuttavuus.Kyseessä on super aine, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla. Se antaa luovuudelle entistä suuremman vapauden – sen avulla hiusta voidaan vaalentaa vielä vaaleammaksi ja värjätä entistä dramaattisemmin ilman pelkoa vaurioituneista hiuksista.


Lopputulos näytti suorana tältä ja mun hiukset ei oo oikeesti viimeisen 10 vuoden sisään ollut näin hyvinvoivat ja hyvänväriset. Napsittiin myös vähän pituutta pois, mikä teki lopputuloksesta siistimmän näköisen.


Pidän yleensä hiukset kiharalla, joten halusin näyttää teille vielä miltä hiukset näyttävät mulla normaalisti. Pidennykset sulautuu täydellisesti sekaan, eikä edes mun tumma tyvikasvu näytä pahalta, kun alkaa kasvamaan.


Jenna käytti samoja Kardashian Beauty tuotteita, mitä oonkin useamman kerran esitellyt teille somessa ja täällä blogin puolella. Nää on oikeesti ihan ykköset ja oli tosi kiva saada kampaajalta lisää vinkkejä näiden kotikäyttöön.


Sain myös eniten IKINÄ kommentteja, kysymyksiä ja kehuja somen kautta liittyen mun hiuksiin ja sen vuoksi haluun vielä tarkentaa nämä:

Eli kävin Gyylissä ja mun tukkalääkärinä toimi Jenna. Jenna on uusi Gyylissä, mutta kokemusta reilu 10 vuotta alalta. Huomasi selvästi, että tää homma on Jennalle intohimo ja se näkyi myös jäljessä.

Mulle jäi ihan super positiivinen fiilis koko Gyylistä, henkilökunnasta, Jennasta ja varsinkin lopputuloksesta. Ehdottomasti suosittelen käymään tsekkaamassa hinnastot täältä ja eteenkin värjäystä halutessa varaamaan aika just Jennalle,

Mitä te tykkäätte mun uusista hiuksista? :)

Psst! Varauksen yhteydessä mun blogin nimen mainitsemalla saat Olaplex käsittelyn puoleen hintaan (norm 45€ pitkille hiuksille)

www.Gyyli.fi puh 0401272721

8 kommenttia:

 1. Hei oliko sulla mitkä pidennykset ? teippi vai? näyttää todella hyviltä niin olisi kiva tietää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, mulla on sinettipidennykset :) Nää on ihan super kätevät ja tosi luonnollisen näköiset!

   Poista
 2. voiko tuon olaplex-hoidon laittaa vaikkei ostaisi hiusten värjäystä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ottaa :) tästä saa kans lisätietoa ihan vaikka soittamalla gyyliin!

   Poista
 3. Hyvältä näyttää.tosi hienot

  VastaaPoista
 4. Upee tukka! Eksyin sun blogiin selaileen sitä sun tätä ja jään kyl seuraileen innolla :)

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos kovasti <3 Tervetuloa seurailemaan, täytyypä käydä tsekkaamassa sunkin blogi ;)

  VastaaPoista