sunnuntai 12. kesäkuuta 2016

Tekemistä sadepäivälle

Täällä Helsingissä on ainakin ollut nyt niin huonot ilmat, että pakko yrittää keksiä tekemistä sisätiloissa. Usein se menee vaan siihen, että jää sänkyyn makaamaan ja masistelemaan, mutta tänä sunnuntaina päätettiin lähteä kokeilemaan Rushin trampoliinipuistoa. Oon pitkään halunnut mennä sinne, mutta mulla luulin et se on jossain tosi kaukana tai tosi kallis, toisin kumminkin oli!


Löydettiin nimittäin (yllätys yllätys) Offerillasta diili, jolla sai kaksi henkilöä alle yhden hinnalla rushiin pomppimaan. Tästä tuli jo Snapchatin kautta paljon kyselyä, eli Offerillan sivuille voit liittyä tästä ja siihen tarvitaan ainoastaan sun sposti ja paikkakunta. Rekisteröinti tai käyttäminen eivät maksa mitään.


Oli ihan älyttömän kivaa ja puistossa oli tietenkin lasten lisäksi myös paljon meidän ikäisiä nuoria aikuisa ja jopa vähän vanhempaa porukkaa :) Päälle kannattaa laittaa mahd rennot ja kevyet vaatteet sillä tuolla tulee oikeesti tosi kuuma! Mä unohdin myös ponnarin kotiin, joten se kannattaa kans muistaa ja tietenkin juomapullo.

Onko joku muu kerennyt käydä jo Rushissa? :)

// Muista tsekkaa edellisten postausten arvonnat tästä ja tästä!


2 kommenttia:

  1. Hei vitsit oon itekkin halunnut käydä tsekkaamassa tuo paikka :-D Varsinkin nyt kun on ollut vähän huonommat kelit, niin toi ois ihan täydellinen paikka viettää vapaa-päivä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä käymään, ihan mahtava mesta :)!

      Poista