maanantai 27. kesäkuuta 2016

Neljä festariasua


Ajattelin toteuttaa paljon pyydetyn Festariasu - postauksen videon muodossa sillä kerrankin oli hyvä sää. Toivottavasti joku saa inspistä mun esimerkki asuista tai muuten vaan pääsee festarifiilikseen :) Mä en ole itse käynyt festareilla moneen vuoteen, joten nyt kun tää on itsellekkin ajankohtainen aihe tänä kesänä, olis tosi kiva kuulla ja nähdä myös miten te pukeudutte!

Perus farkkushortsit, toppi, kukkalei ja tekotatskat oli viimekesän hitti jokaisilla festareilla, mä toivon että jengi uskaltais rokkaa vähän omaperäisempiä ja silmäänpistäviä lookkeja tänä kesänä ;)

Käy ihmeessä pistää Youtubessa videolle peukku ylös, jos tykkäsit mun asuista ja videosta ja muista tilata mun kanava tästä. Sinne tulee nyt joka viikko video ja pian olis tulossa myös iso yllätys sinne suunnalle!

Aurinkoista viikkoa kaikkille ♥

8 kommenttia:

 1. 4 festari asu oli upea ja mun suosikki <3 :)
  http://kadrilautala.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. kivoja asuja! :) ite en vaan kyllä lähtis festareille korkkareissa vaikka maksettas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha joo mullakin tulis kyllä illan mittaan kenkien vaihto ;) ja kiitos <3

   Poista
 3. 4 tais osua parhaiten mun silmään!
  Huomasin nyt vasta, että bloggaat. Pakko vaan sanoo, että positiivisella puolella tää sun blogi menee. Ihan sika kiva blogi sulla!
  Mä itse aloin just bloggaamaan kanssa. Käy ihmeessä kurkkaamassa. Much love <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka, haha joo mä oon jo 6 vuotta kirjoitellut :) kiitos tosi paljon, ihana kuulla <3 mäpäs käyn :)

   Poista
 4. Ihania asuja,tosin vaan enemmän just tollaselle laihanpuoleiselle sopivia. Mutta tää 4 asun paita on ihana mistä oot löytäny? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) <3 se on ihan Bik Bokista ostettu kesän alussa, varmaan löytyy vieläkin :)

   Poista